Новини

Тайната сила на дните: Сряда е за пътуване, петък – за отдих и любов

Понеделник. Казват, че е подвластен на Луната. Тя уравновесява жизнената сила, миналия опит и условията на живот. Виновна е за променливото ни настроение, разсеяността, които традиционно се проявяват именно в този ден. Жените, родени в понеделник, са добри домакини, чувствителни, мъжете пък са капризни, лениви, трудно приспособими.

В първия ден от седмицата не започвайте нищо важно, казват астролозите.


Вторник. Подвластен е на Марс. Планетата, която ни подтиква към действия, прави ни по-решителни, пробужда патриотичните чувства и щедростта. Родените в този ден се чувстват длъжни да защитават слабите. Те са смели, но трудно управляеми.

Във вторник не стойте със скръстени ръце. По възможност избягвайте домашните спорове.Сряда.
Управлява я Меркурий, покровител на търговията, занаятите, новите знания. Родените в този ден са перфектните посредници.

Денят е добър за пътувания, осъществяване на сделки, учене, нови запознанства. Не влизайте в конфликт с шефа – спорът ще ви струва скъпо.

Четвъртък
. Денят на Юпитер. Влиянието му ни прави по-разумни и възприемчиви. Родените в четвъртък привличат като магнит хората. Те са талантливи организатори и ръководители. За тях е важно общото благо.

Денят е подходящ за общуване със силните на деня и за отстояване на благородни каузи. Не сключвайте сделки и не пътувайте.

Петък.
Посветен е на Венера. Планетата на любовта. На родените в този ден може да се разчита. Те са спокойни и обикновено се отдават на изкуството.

Това е най-добрият ден за запознанства, за сключване на брак, за отдих и съзерцание.

Събота.
Подвластна е на Сатурн. Ден, в който се прави равносметка на изминалата седмица. Родените в събота са решителни и търпеливи. Следват неотклонно пътя си и винаги достигат начертаната цел.

В събота не започвайте нищо ново. Не предприемайте и дълги пътувания.

Неделя.
Денят на Слънцето. Казват, че родените в неделя са късметлии и щастливци, защото още с първата си глътка въздух са получили и заряд от слънчева енергия. Често доживяват до дълбока старост.

Именно в неделя жизнените сили се проявяват най-силно, а начинанията имат голям шанс за успех.

Може също да харесате...

1 коментар

  1. казва:

    suvetizalubov, thanks so much for the post.Really thank you! Great.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.