Любопитно

Тайната сила на дните от седмицата

Понеделник. Казват, че е подвластен на Луната. Тя уравновесява жизнената сила, миналия опит и условията на живот. Виновна е за променливото ни настроение, разсеяността, които традиционно се проявяват именно в този ден. Жените, родени в понеделник, са добри домакини, чувствителни, мъжете пък са капризни, лениви, трудно приспособими. В първия ден от седмицата не започвайте нищо важно, казват астролозите.
Вторник. Подвластен е на Марс. Планетата, която ни подтиква към действия, прави ни по-решителни, пробужда патриотичните чувства и щедростта. Родените в този ден се чувстват длъжни да защитават слабите. Те са смели, но трудно управляеми. Във вторник не стойте със скръстени ръце. По възможност избягвайте домашните спорове.

Сряда.
Управлява я Меркурий, покровител на търговията, занаятите, новите знания. Родените в този ден са перфектните посредници. Денят е добър за пътувания, осъществяване на сделки, учене, нови запознанства. Не влизайте в конфликт с шефа – спорът ще ви струва скъпо.

Четвъртък
. Денят на Юпитер. Влиянието му ни прави по-разумни и възприемчиви. Родените в четвъртък привличат като магнит хората. Те са талантливи организатори и ръководители. За тях е важно общото благо. Денят е подходящ за общуване със силните на деня и за отстояване на благородни каузи. Не сключвайте сделки и не пътувайте.

Петък.
Посветен е на Венера. Планетата на любовта. На родените в този ден може да се разчита. Те са спокойни и обикновено се отдават на изкуството. Това е най-добрият ден за запознанства, за сключване на брак, за отдих и съзерцание.

Събота.
Подвластна е на Сатурн. Ден, в който се прави равносметка на изминалата седмица. Родените в събота са решителни и търпеливи. Следват неотклонно пътя си и винаги достигат начертаната цел. В събота не започвайте нищо ново. Не предприемайте и дълги пътувания.

Неделя.
Денят на Слънцето. Казват, че родените в неделя са късметлии и щастливци, защото още с първата си глътка въздух са получили и заряд от слънчева енергия. Често доживяват до дълбока старост. Именно в неделя жизнените сили се проявяват най-силно, а начинанията имат голям шанс за успех.

Може също да харесате...

1 коментар

  1. казва:

    suvetizalubov, thanks so much for the post.Really thank you! Great.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.