Психолог под възглавката

Опознай мъжа, за да го… обичаш!

Какви са тайните, които партньорът ви крие и които ще ви помогнат да задържите любовта във връзката?

* Внимавайте какви сигнали подавате. Мъжете трудно „включват“. Ако се приберете например от работа изморена и просто искате малко комфорт и спокойствие, не си позволявайте да разхвърляте дрехи и бельо пред погледа му. Той ще разчете сигнала като покана за друго…
* Не пестете електричеството в спалнята. На мъжете им просветва на душата, след като всичко мине през погледа им. Затова не бързайте да гасите лампата, преди да правите любов.
* Не го измъчвайте. Ако възбудите един мъж, а после размислите, че имате главоболие, той ще бъде не само много, много нещастен, но и ще страда физически.
* Не оставяйте всчко в неговите ръце. Помогнете му в любовната игра. Сама го приканете към секс. И бъдете, макар за малко, активната и водещата страна.
* Не се стягайте, ако той се възхищава от хубави жени. Не забравяйте, че той ви обича заради всички качества, които вие притежавате.
* Експериментирайте. Не отхвърляйте автоматично онова, което не влиза във вашата представа за секс.
* Много жени след няколко години брак се отдръпват от секса и мислят, че ако наредят богата и вкусна трапеза, всичко ще бъде наред. Наистина с възрастта мъжките мераци не са така силни, но те са си там и никога не умират.
* За мъжа сексът е нещо различно от любовта. Огромният процент от представителите на т. нар. силен пол могат да правят секс, без да вложат грам емоция. Не забравяйте това, ако изловите партньора си с друга и особено, когато решавате дали да го напуснете или да му простите….

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.