Новини

Опознай мъжа, за да го… обичаш!

Какви са тайните, които партньорът ви крие и които ще ви помогнат да задържите любовта във връзката?

* Внимавайте какви сигнали подавате. Мъжете трудно „включват“. Ако се приберете например от работа изморена и просто искате малко комфорт и спокойствие, не си позволявайте да разхвърляте дрехи и бельо пред погледа му. Той ще разчете сигнала като покана за друго…
* Не пестете електричеството в спалнята. На мъжете им просветва на душата, след като всичко мине през погледа им. Затова не бързайте да гасите лампата, преди да правите любов.
* Не го измъчвайте. Ако възбудите един мъж, а после размислите, че имате главоболие, той ще бъде не само много, много нещастен, но и ще страда физически.
* Не оставяйте всчко в неговите ръце. Помогнете му в любовната игра. Сама го приканете към секс. И бъдете, макар за малко, активната и водещата страна.
* Не се стягайте, ако той се възхищава от хубави жени. Не забравяйте, че той ви обича заради всички качества, които вие притежавате.
* Експериментирайте. Не отхвърляйте автоматично онова, което не влиза във вашата представа за секс.
* Много жени след няколко години брак се отдръпват от секса и мислят, че ако наредят богата и вкусна трапеза, всичко ще бъде наред. Наистина с възрастта мъжките мераци не са така силни, но те са си там и никога не умират.
* За мъжа сексът е нещо различно от любовта. Огромният процент от представителите на т. нар. силен пол могат да правят секс, без да вложат грам емоция. Не забравяйте това, ако изловите партньора си с друга и особено, когато решавате дали да го напуснете или да му простите….

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.