Новини

Вярвате или не: пръстите на краката „говорят“ за характера

По дължината на пръстите в Индия и Китай от древни времена са преценявали характера на човека и по-специално на представителите на силния пол.

Експертите съветват дамите да не се обвързват с човек, който може да движи малките пръстчета на краката си, защото обича новите приключенията и е склонен на постоянни флиртове.

Ако големият пръст е много дълъг, то природата е надарила мъжа с креативно, творческо мислене. Той е умен, може да мисли в критични ситуации и винаги намира изход. Ако големият пръст е не много голям, то мъжът може да се занимава с няколко неща едновременно и то ефективно. Нещо като шесторъкия Шива в мъжки вариант.

Man Resting Feet Up

Дължината на втория пръст (след палеца) показва дали Адам притежава лидерски качества. Колкото по-дълъг е този пръст, толкова повече качества за лидер притежава човекът. Родените за водачи и за шефове имат много дълъг втори пръст. Ако вторият след палеца пръст е сравнително къс, то мъжът е ценител на хармонията и личното спокойствие. Той може би ще слуша жена си, но няма да може да решава нищо сам у дома, а в офиса винаги ще бъде просто изпълнител.

Дългиятсреден пръст на крака е знак за силен енергиен заряд. Ако мъжът до вас има дълги средни пръсти, той притежава огромна воля. Може да постигне всичко, стига да реши и наистина да го желае. Ако обаче има къси средни пръстчета мъжът се стреми преди всичко към спокойно съществуване, иска да черпи с шепи от житейските удоволствия без да си създава врагове и без да влиза в излишни спорове и конфликти – както лични, така и служебни.

Дължината на четвъртия пръст (след палеца) е свързана с отношението на мъжа към семейните ценности. Колкото пръста е по-дълъг, толкова по-семеен тип е човекът – той поставя на първо място семейството си, не прави нищо без да се консултира с жената до него, вместо да отиде на парти с колеги ще предпочете да заведе децата си в лунапарк…

По дължината на малкото пръстче можете да съдите за това доколко пораснало е вашето момче – дали вече е мъж или все още се нуждае от мама, не от партньор и приятел. Колкото по-малко е пръстчето, толкова по-инфантилен е мъжът.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.