Щастливи заедно

Любовта носи радост, тя не трябва да има очаквания

Здравейте. Искам да ви кажа, че любовта е трудно нещо. Ние я правим такава. Наистина. А иначе тя е твърде лесна, твърде прекрасна и дори лека. Като перце, носена от лекия полъх на чувствата.

Ние обаче я натоварваме със своите комплекси, очаквания, с непорасналото си его. Ние искаме да ни обичат, да са мили с нас, да ни изслушват, да не ни натоварват, а в същото време натоварваме отношенията с куп претенции и още толкова предразсъдъци.

https://www.instagram.com/p/CDZJgfjJVtH/

Не знам. Не е нито до възрастта, нито до финансовите възможности. Проблемът е вътре в нас. И наистина е сериозен.

Около нас е пълно със самотни мъже и жени, които не могат да срещнат онзи или онази, които ще ги направят щастливи. А животът е кратък. И всеки от нас го знае.

Как обаче да срещнем подходящия човек? Съществува ли сродна душа?

Ами ако срещнем някого и той замине в друга държава? Ако срещнем някого, но той е с 10 години по-млад или с 15 години по-възрастен?

Трудно се дават съвети, когато става въпрос за любов… Мога само да ви кажа, че трябва да слушате сърцето си. Не мислете с ума си. Той е склонен да гради тъпи сценарий, да мисли в перспектива, която понякога е твърде излишна.

Ако сърцето ви каже – искам го този човек, отдайте се на мига. Без значение какъв е – по-млад, по-стар, с апартамент, без апартамент, дори да ви изглежда най-безперспективната връзка на света.

И още нещо – никога не гонете любовта. Ако нещо не иска да се случи, то не е за вас. повярвайте ми. Не унижавайте сърцето си. Ще се появи друг човек в живота ви. И съм сигурна, че няма да чакате твърде дълго. Освободете мислите и сърцето си от старото и новото ще дойде.

https://www.instagram.com/p/CDKCTMaJgDs/

Не преследвайте. Не страдайте. Любовта трябва да е светла. Да е лесна. Да е споделяща. Да не поставя условия. Любовта не трябва да ни кара да чакаме, да ни изпитва, да очаква да я молим, да я следваме.

Наслаждавайте се на всеки миг. Защото всеки миг може да бъде последен. Обичайте красотата. Усмихвайте се. Подарявайте си красота. Подарявайте си любов. И ще живеете в светлина.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.