Щастливи заедно

10 причини: защо си отиват мъжете

Група мъже били помолени да назоват 3 или повече причини, заради които биха напуснали жената до себе си. В анкетата са участвали хора на възраст от 25 до 32 години.

Изневяра. Тази причина присъства във всички отговори. Според представителите на силния пол липсата на вярност е не просто проява на предателство, а сериозна случка след която доверието се възстановява изключително трудно.
Редовни нервни кризи. Тук се има предвид хиперемоционално поведение от страна на жената, както и вечните караници и скандали по най-различни теми.
Липсата на любов. Една от честите причини. Мъжете казват, че когато почувстват, че отношенията вече не са същите, предпочитат да си тръгнат.
Друга жена. Отново разпространен отговор. Отношенията стигат до своя логичен край, защото са налице нови такива.
Нездравословни зависимости. Алкохолизъм, тютюнопушене, интернет. Ако партньорката им има подобна зависимост, представителите не силния пол просто си тръгват.
Сериозни различия за нещата от живота. Любовта може да свърже в едно две напълно противоположни личности, но след това животът също тъй бързо може да ги раздели.
Сексуална несъвместимост. Един от анкетираните е коментирал така: „тя не получаваше удоволствие, въпреки че аз се стараех”. Липсата на хармония в спалнята може да развали и най-идеалната любов, ако не бъде намерен компромис.
Претенциите. Непрестанните критики по техен адрес карат мъжете да си съберат багажа и да потърсят нова любов. Затова, мили дами, не се опитвайте да превъзпитавате партньорите си, просто ги обичайте.
Тежкият характер. Интригите, манипулациите – не са сред любимите на мъжете качества.
Външна намеса. Когато семействата или приятелите се бъркат в интимния живот на двойката, неминуемо следва развод.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.