Новини

10-те божи заповеди на фаталната жена

Дивата на италианското кино Моника Белучи, разкрива 10-те божи заповеди, на които се подчинява, за да запази чара си на фатална жена.

1. Жената трябва винаги да кара мъжете да я чакат.

2. Жената трябва да познава себе си много добре, да знае какво иска и защо го иска.

3. Фаталната жена трябва да рискува с червилото. Самото слагане на червило е еротичен, красив и чувствен жест, смята Белучи. Но когато една жена си сложи ярко червило, особено ако има плътни и чувствени устни, това вече е дръзко, допълва актрисата и приканва жените да правят точно това.

4. Жената трябва да има смелостта да провокира.

5. Жената трябва да накара мъжете да я уважават, но преди всичко тя самата трябва да се уважава и да не се срамува от това, което е постигнала.

6. Фаталната жена не трябва да се притеснява да показва формите си, дори и когато те не са изваяни като перфектните форми на модел.

7.  Фаталната дама трябва да води здравословен начин на живот, тоест да се храни здравословно, да спи повече, да се грижи за тялото си, да го „уважава“, защото именно то й помага да живее. Във връзка с това правило Белучи признава, че не си пада по диетите, защото, според нея, човешкото тяло не е създадено да понася „прекалено строги хранителни режими“.

8. Фаталната жена защитава брюнетките, обречени на изчезване. „Има прекалено много блондинки в Холивуд и само две или три брюнетки. Това за мен е добре, тъй като имам повече работа, но не е добро послание за младите“, признава Белучи и споделя, че именно тази констатация я е накарала да измисли правило номер осем.

9. Фаталната жена трябва да може да рискува, тоест да се показва винаги различна, както и да полага максимални усилия, за да реализира мечтите си. Ако се провали, фаталната жена трябва да си извлече поука и да продължи напред.

10. С мъжете трябва да се действа умно, тоест жената трябва да остави чарът й да действа.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.