Новини

16 знака, че той си пада по теб

Трудно е да бъдат забелязани в началото. Но ги има. Просто трябва да бъдете по-наблюдателни, за да ги видите. 

Търси зрителен контакт. Повечето мъже, когато не изпитват интерес, избягват да гледат жената в очите. Ако задържите по-дълго погледа си на него и той не го отмести, това е първият знак, че връзката ви има шанс и той се увлича по вас.

Интересува се от теб. Не само от това, което се вижда външно, но и това, което сте отвътре. Ако той иска да научи тайните ви, мечтите ви, ако се притеснява за мислите ви, значи сте на прав път.

Гушка те. Много хора не обичат близкия контакт. Не обичат да ги докосват, да навлизат в личното им пространство. Но ако мъжът до вас не спира да ви гушка и да търси повод да се приближи, значи ви обича.

Докосва те. Между лекото докосване и гушкането има разлика. докосванията включват нежен допир до рамото, крака, врата… Ако са налице, той наистина ви харесва!

Запознал те е с приятелите си. Мъжът, който обича, не се притеснява да запознае момичето си с най-добрите си приятели. Защото знае, че каквото и да си помислят приятелите му, когато го видят щастлив, те ще я заобичат. Когато той те представи на приятелите си, това е един от сигурните знаци, че иска нещо повече от кратък флирт.

Иска да те запознае със семейството си. Това е следващата стъпка след срещата с приятелите. В повечето случаи мъжете водят у дома само една жена – тази, която смятат, че ще бъде единствената.

Търси те пръв. Ако той не спира да ти пише есемеси и да ти звъни пръв, значи му пука за теб. Ако ти изпраща мили послания през деня, значи е влюбен.

Кара те да се смееш. Когато имате връзка, трябва да се забавлявате, не да се чувствате отегчени. Ако мъжът до вас ви кара да се смеете и да се чувствате наистина специална, това означава, че иска да ви задържи до себе си до края на живота си.

Прекарва много от времето си с теб. Ако един мъж се стреми да прекарва колкото се може повече време с вас, той ви обича. Ако идва на работното ви място, за да обядвате заедно, ако вечер решава да ви заведе на разходка, той ви харесва.

Станал е малко ревнив. Това си е съвсем в реда на нещата. Ако е мъничко ревнив, значи му пука за вас.

Говори за бъдещето. Ако споделя с вас плановете си за близкото и по-далечно бъдеще, ако се забавлява с идеята как бихте изглеждали след години, той иска да остарее с вас. .

Готов е на компромиси. Ако мъжът прави компромиси с неща, които иначе не би променил, той се интересува от вас.

Грижи се за теб. Ако мъжът до вас се грижи на теб да ти е добре, да те изпрати у дома, когато е късно, когато ти е лошо, когато се опитва да те успокои, когато си разстроена, той те обича.

Не може да ти се сърди дълго. Ако въпреки скандала, който сте имали, той успява да изглежда сърдит само няколко минути и , значи е луд по теб.

Зачита мнението ти. Ако винаги се съобразява с мнението ти, ако винаги търси одобрението ти, значи е луд по теб.

Казва „Обичам те“. Това е последният знак, който трябва да ти покаже, че връзката ви е сериозна.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.