Щастливи заедно

3 съвета за мъжете, които отиват на среща

Често си задаваме въпроси като „Дали ме харесва?“ и „Дали всичко е ок?“, докато мислим поредната тема за разговор… Е, психолозите са решили да помогнат на представителите на силния пол, обобщавайки три важни стъпки, които ще им помогнат да завладеят по-лесно сърцето на дамата.

Комплиментите са абсолютно задължителни. Важно е да правите комплименти на жената по време на цялата ви среща. Това е най-лесният начин тя да разбере, че имате интерес и я харесвате. Разбира се, трябва да я хвалите с мярка и то за неща, които са реални, иначе ще си помисли, че се шегувате.

Бъдете мили и вежливи. Колкото жените стават по-независими, толкова джентълмените стават по-търсени. Интересна зависимост, нали! Не закъснявайте, отидете на мястото на срещата една-две минути по-рано, отворете й вратата, задръжте стола, предложете да платите. Важно е не само да покажете вежливост към нея, но и към околните хора – като сервитьорката в ресторанта или таксиметровия шофьор. Така ще си направи приятни изводи за характера ви, което не е маловажно.

Слушайте внимателно и задавайте въпроси. Целта на срещите е да се опознаваме един друг и наистина да създадем връзка. Т.е. колкото е важно да споделяте информация за себе си, толкова е важно и да умеете да изслушвате човека срещу вас, да задавате въпроси. Тя ще бъде възхитена от вниманието, което демонстрирате, и ще знае, че се интересувате точно от нея, а не просто от някаква красива жена… Ако слушате внимателно, ще можете по-лесно да поддържате разговора, което е много важно за една среща.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.