Лайфстайл

3 неща, които са най-важни за красотата на всяка жена

Блестящи, весели очи. При това не задължително силно гримирани. Просто с блясък в тях. Затова спешно търсете приятни емоции и ги приемайте преди, след, а понякога и вместо хранене. Последното ще ви помогне и срещу излишните килограми 🙂


Гладка, грижливо поддържана кожа. И не трябва да се оплаквате от това, че нямате пари за френски кремове. Та кой ги има? Намазвайте лицето си с това, което използвате по време на готвене. (Освен горчицата, разбира се.) Краставиците, киселото мляко, почти всички сезонни плодове са чудесно козметично средство. Сами ще се учудите колко е ефективно.


Летяща походка. Тук рецепти няма освен доброто настроение и любов, която дава криле…
Това са 3-те важни хитрини, които ще ви помогнат да изглеждате страхотно. Останалото ще си дойде от само себе си. Защото вие постепенно ще започнете да се възприемате като единствена и неповторима. И истинските мъже (забележете – истинските) без съмнение ще го оценят.

Много е полезно да „поемете“ и известна доза самовнушение. Да си направите един сеанс психотерапия. Не трябва да се убеждавате, че сте най-най. Никой не е. Просто си спомнете някоя хубава любовна песен и си представете, че тя е написана специално за вас. Повтаряйте си я наум при всеки удобен случай и ще видите, че ще се почувствате много по-уверени и щастливи.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.