Щастливи заедно

7 стъпки към щастливата връзка

Заповед 1: Избягвайте да общувате с мъже, които влияят деструктивно на психиката ви – донжуани, сексуални „потребители”, емоционално студени и психически неуравновесени.
Заповед 2: Никога не превръщайте определен мъж в свой кумир. Мъжът си е просто мъж, вашият интимен партньор, а не център на вселената. Той ви е необходим, за да превърнете живота в празник. Основното му предназначение е да ви направи щастливи. Ако се чувствате нещастни с един мъж, напуснете го без грам съжаление.
Заповед 3: Не зацикляйте на мъжете или на конкретен мъж. И по-често си повтаряйте, че светът не свършва с него. Не се чувствайте зависими от желанията и настроенията му. Живейте собствения си живот, следвайте желанията и интересите си. И ги споделяйте с него. Принципът на разумния егоизъм е най-добрият начин да поставите мъжа на мястото му и да го накарате да се съобразява с желанията ви.
Заповед 4: Не се отнасяйте към него, себе си и отношенията ви прекалено сериозно. Хуморът ще ви помогне да решите много от междуличностните си проблеми. Няма да ви навреди, ако понякога погледнете през неговите очи.
Заповед 5: Изучавайте хората, анализирайте отношенията си с тях, взаимоотношенията в другите двойки, съставете си собствена представа за това, което искате да откриете и да виждате в своя житейски партньор. След това сравнете тази представа с човека, който е до вас. Ако разликите са прекалено големи, замислете се дали не е време за промяна. Ако сте сами, не страдайте, любовта е някъде зад ъгъла. Животът е най-невероятният и добър сценарист и със сигурност може да ви изненада.
Заповед 6: Опознавайте себе си, задавайте си въпроси, опитвайте се да откривате талантите и способностите си и да ги реализирате. Непрекъснато се усъвършенствайте, учете се на нещо ново.
Заповед 7: Откажете се от стереотипите. Променете живота си. Бъдете открити, активни. Носите огромен заряд от вътрешна сила. Използвайте го.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.