Споделено,Щастливи заедно

5 истини за мъжете, които всяка жена трябва да знае

Знаем, че те са от Марс, ние – от Венера. Понякога ни е трудно да разберем защо постъпват по определен начин, твърдейки, че ни обичат. Е, има защо!

 Мъжете не обичат да пишат

Може да си мислите, че съобщенията ви го правят щастлив, но не забравяйте – мъжете не обичат това постоянно писане върху малкия екран. Не се чудете защо не ви отговаря. Мълчанието му не е признак на равнодушие. Просто мъжете не виждат смисъл в общуването по мрежата или чрез есемеси.  При първите ви срещи те вървят срещу себе си, за да ви спечелят. С времето, когато отношенията ви станат по-стабилни, необходимостта от постоянното общуване отпада. Според тях. Време е вие да го разберете, ако искате да сте на една вълна. И да, научно доказано е.
За жените е важно да общуват, да поддържат контакти. За мъжете са важни постиженията им в работата и личните им успехи. Постоянното писане ги откъсва от важните неща…

Мъжете говорят за любовта си с дела, не с думи

Сигурно е имало някой, който ви е шептял колко сте прекрасна, секси, забележителна? А след това е изчезнал? Да, мъжете знаят прекрасно какво обичат да чуват жените. Знаят как да използват думите, за да получат това, което искат. Проблемът е, че ако зад думите не стои нищо друго, той не смята,  че си струва да хаби за вас време и сили. Но е имало и друг, който не е говорел много, но винаги е намирал време за вас – да ви вземе от работа и да ви остави до кафето, където имате среща с приятелки, да прекара няколко часа при майка ви, да ви напазарува… Постъпките говорят много повече от красивите думи. „Любов” за повечето мъже е доста страшна дума.

Иска да ви направи щастлива (просто не знае как)

Внимание, запазете спокойствие. Той иска да ви направи щастлива. Наистина е загрижен за това как се чувствате. Просто не разбира винаги как да го постигне. Не разбира намеците ви, не обича да гадае. Най-лесният начин е да му кажете в прав текст, ако е необходимо. Кажете си. Не изисквайте, не заплашвайте, не мрънкайте. Споделете. И винаги показвайте, че оценявате усилията му. Няма нищо по-приятно за мъжете от това жената, която искат да направят щастлива, да оцени старанието им.

Ще се притесни, ако усети, че ви губи

Но не прекалявайте! Не го изпитвайте често, иначе може да ви помисли за капризна и досадна. Ако усети, че ви губи, буквално ще се хвърли в ада, за да ви запази до себе си. И никакви важни работни срещи няма да го спрат.
Докато мъжът се чувства спокоен и в безопасност в отношенията, той се стара по-малко. Някои наричат това начин за запазване на мъжката енергия. Но когато разбере, че съществува риск, ще се бори за вас. А това е сериозен показател за чувствата му.

Повече от всичко цени свободата си

Може да ви звучи и смешно, и странно, но е факт. Иска ли да избяга? Не. Просто трябва да го приемете и да не се ограничавате само в отношенията си. Развивайте се. Срещайте се с приятели, търсете хоби, нова работа. Така той ще има своята свобода, вие – своите приятни занимания.  Няма да ви остава време да си пълните главата с глупости, относно връзката ви!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.