Новини

“Чай” за двама?

ImageОказва се, че „чаените пакетчета” могат да бъдат не само запарвани, но и облизвани и дори леко захапвани… Разбира се, нямаме предвид истински пакетчета от полезната напитка. Teabagging (в превод „пакетче чай”) е вид орален секс, в който се отделя специално внимание на мъжките тестиси.

Какво да правите с тях? По аналогия с пакетчетата чай, откъдето идва и наименованието на този вид сексуално удоволствие, тестисите „се стоплят”, „завират” и стигат до точка на „кипене” по различни начини – леко галене, целувки, нежно докосване с език, лекичко, ама наистина лекичко захапване. Можете да ги погалите и с лице, да потъркате лице в тях, или да ги погъделичкате с косата си.

Изберете подходящото време. Teabagging може да бъде част от прелюдията, една приятна промяна в обичайните ви сексуални действия или просто приятна френска любов. Добре е да се приготвите за това с отпускащ душ за двама – така ще сте сигурни, че партньорът ви е достатъчно чист за вашите устни и език.

 5 варианта на „чаената церемония”
Като фокусник.
Хванете тестисите с ръце, нежно и подръжте така, галейки ги нежно. Така партньорът свиква с допира на ръцете ви.

Като асансьор. Прокарайте език по „разделителната” линия тръгвайки от основата на пениса към ануса и връщайки се обратно, без да докосвате тестисите.

С глава. Погалете ги с коса или потъркайте лицето си в тях.

С елементи на викторина. С върха на езика си нарисувайте по тестисите различни букви и накарайте партньора си да ги отгатва.

ImageС уста. Лапнете внимателно първия единия, а после и другия тестис и лекичко си поиграйте с тях с език.

Специална зона. Това е една много деликатна, чувствителна част от мъжкото тяло, затова бъдете изключително внимателни, за да не причините на партньора си неприятни усещания или дори болка.

Позволено: нежно захапване, пощипване, галене, ласки с език и устни.

По-добре не го правете: не стискайте силно, не дърпайте, не увивайте. И предварително проучете желанията на партньора.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.