Психолог под възглавката

“Чай” за двама?

ImageОказва се, че „чаените пакетчета” могат да бъдат не само запарвани, но и облизвани и дори леко захапвани… Разбира се, нямаме предвид истински пакетчета от полезната напитка. Teabagging (в превод „пакетче чай”) е вид орален секс, в който се отделя специално внимание на мъжките тестиси.

Какво да правите с тях? По аналогия с пакетчетата чай, откъдето идва и наименованието на този вид сексуално удоволствие, тестисите „се стоплят”, „завират” и стигат до точка на „кипене” по различни начини – леко галене, целувки, нежно докосване с език, лекичко, ама наистина лекичко захапване. Можете да ги погалите и с лице, да потъркате лице в тях, или да ги погъделичкате с косата си.

Изберете подходящото време. Teabagging може да бъде част от прелюдията, една приятна промяна в обичайните ви сексуални действия или просто приятна френска любов. Добре е да се приготвите за това с отпускащ душ за двама – така ще сте сигурни, че партньорът ви е достатъчно чист за вашите устни и език.

 5 варианта на „чаената церемония”
Като фокусник.
Хванете тестисите с ръце, нежно и подръжте така, галейки ги нежно. Така партньорът свиква с допира на ръцете ви.

Като асансьор. Прокарайте език по „разделителната” линия тръгвайки от основата на пениса към ануса и връщайки се обратно, без да докосвате тестисите.

С глава. Погалете ги с коса или потъркайте лицето си в тях.

С елементи на викторина. С върха на езика си нарисувайте по тестисите различни букви и накарайте партньора си да ги отгатва.

ImageС уста. Лапнете внимателно първия единия, а после и другия тестис и лекичко си поиграйте с тях с език.

Специална зона. Това е една много деликатна, чувствителна част от мъжкото тяло, затова бъдете изключително внимателни, за да не причините на партньора си неприятни усещания или дори болка.

Позволено: нежно захапване, пощипване, галене, ласки с език и устни.

По-добре не го правете: не стискайте силно, не дърпайте, не увивайте. И предварително проучете желанията на партньора.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.