Успешни & Щастливи

Добро утро! Заредете деня си с енергия, която ще ви вдъхнови и направи по-силни и по-щастливи

Добро утро, прекрасни. Мъже. Жени. Хора. Утрото носи енергия. И обещание за нещо ново, нещо добро, нещо, което ще ни направи по-щастливи, по-успели.

Да, можете да бъдете такива. Повярвайте ми, зависи единствено и само от вас. Утрото е магия. Изгревът е магия. Раждането на новия ден е наситено с особен вид енергия.

Подарете си едно ранно утро. Огледайте се в него, споделете го с птиците, вдишайте го. И го програмирайте.

Да, програмирайте го. Затворете очи. Вслушайте се в света около вас. Почувствайте го. И пожелайте от Вселената да бъде вашата фея-магьосница, да ориса деня ви с доброта, късмет и позитивни емоции.

Да ви срещне с добри хора, да ви подари успешни моменти и прекрасни, вълнуващи преживявания.

И да, Вселената ще ви чуе. Тя ще ви отговори с тона, с който вие се обръщате към нея. Ще ви върне това, което ѝ изпратите.

Добро утро. Готови ли сте за новия ден? Усмихнахте ли се на човека в огледалото? Казахте ли си колко сте прекрасни? Пожелахте ли си успех?

Ако сте го направили, значи всичко ще бъде наред. Успех, прекрасни. Животът е любов. Насладете му се. И не забравяйте да благодарите. За утрото, за прекрасния си ден, за онова, което сте и което имате.

Вселената обича благодарните.

И оставете душата си да танцува. Не я връзвайте на каишка. Пуснете я да лети. Да се рее и да гледа света отвисоко. Танцувайте. Лудувайте. Обичайте. Прегръщайте.

Животът е любов. Всеки един миг. Всяка секунда. Любов към вас самите. И към всичко, до което се докосвате.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.