Успешни & Щастливи

Добро утро! Заредете деня си с енергия, която ще ви вдъхнови и направи по-силни и по-щастливи

Добро утро, прекрасни. Мъже. Жени. Хора. Утрото носи енергия. И обещание за нещо ново, нещо добро, нещо, което ще ни направи по-щастливи, по-успели.

Да, можете да бъдете такива. Повярвайте ми, зависи единствено и само от вас. Утрото е магия. Изгревът е магия. Раждането на новия ден е наситено с особен вид енергия.

Подарете си едно ранно утро. Огледайте се в него, споделете го с птиците, вдишайте го. И го програмирайте.

Да, програмирайте го. Затворете очи. Вслушайте се в света около вас. Почувствайте го. И пожелайте от Вселената да бъде вашата фея-магьосница, да ориса деня ви с доброта, късмет и позитивни емоции.

Да ви срещне с добри хора, да ви подари успешни моменти и прекрасни, вълнуващи преживявания.

И да, Вселената ще ви чуе. Тя ще ви отговори с тона, с който вие се обръщате към нея. Ще ви върне това, което ѝ изпратите.

Добро утро. Готови ли сте за новия ден? Усмихнахте ли се на човека в огледалото? Казахте ли си колко сте прекрасни? Пожелахте ли си успех?

Ако сте го направили, значи всичко ще бъде наред. Успех, прекрасни. Животът е любов. Насладете му се. И не забравяйте да благодарите. За утрото, за прекрасния си ден, за онова, което сте и което имате.

Вселената обича благодарните.

И оставете душата си да танцува. Не я връзвайте на каишка. Пуснете я да лети. Да се рее и да гледа света отвисоко. Танцувайте. Лудувайте. Обичайте. Прегръщайте.

Животът е любов. Всеки един миг. Всяка секунда. Любов към вас самите. И към всичко, до което се докосвате.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.