Новини

Изневярата – постановка за трима

Кое кара хората да „посягат“ на чуждото? И какво удоволствие има в това да излезете през работно време на кафе или да отскочите до най-близкия хотел с някого, който определено не е вашата законна половинка?
Някои психолози твърдят, че изневярата помага за съживяване на брачните отношения. Тоест като си легнеш няколко пъти с чужд мъж или жена, после изведнъж осъзнаваш колко ценен е твоят(а). Други дори стигат дотам, че канят третия в семейната спалня. За разнообразие, здраве и повече ищах! Тези методи за съживяване на либидото обаче могат да се прилагат само при желание и на двамата партнъори, при това не е сигурно, че след забавленията единият няма да се нацупи и да започне да ревнува.
Всъщност изневярата е стара колкото света. За нея има измислени безброй вицове, разказват се пикантни истории. Но все още никой не е успял да отговори на въпроса защо е толкова сладка. Дали вкусът на чуждото е по-различен, или пък качването на адреналина от това да не те хване партньорът, докато съгрешаваш, не ни прави по-млади и жизнени?
Сценарият е един и същ. Мъжът отива в командировка или на служебно „иху-аху“. Жената остава сама за няколко дни. Тоест има достатъчно време да мисли само за себе си. Да си направи маникюр, да отиде на фризьор, да си купи някоя дрешка… След това естествено идва и желанието да се покаже в целия си блясък. Къде и как? Ами например като отиде на заведение с приятелки. Откога не са се забавлявали чисто по женски? Парфюмите се носят във въздуха, сервитьорите сипват питиетата едно след друго, клюките са истински и по-забавни от всякога! Какъв прекрасен живот! И изведнъж тя забелязва с крайчеца на окото, че един доста симпатичен мъж я наблюдава. После й праща питие. Кани я на танц. Иска телефона й. Тя е възпитана, затова не го отрязва, а се държи мило. Докато той не й звънне на другия ден да пият кафе. Тя се двоуми, съветва се с останалите дружки и надделява мнението – защо не? Това е просто едно кафе! Той може да ти е полезен в работата, бизнеса или бог знае още какво. И така следва среща. Приятна, защото непознатото винаги възбужда сетивата повече, отколкото познатото (поне са нужни по-малко усилия). Дотук сценарият е ясен. След това обаче има два варианта. Първият е, когато той я покани да се видят вечерта, тя да се съгласи с пълното съзнание, че ще вкуси от приятните изживявания на чисто „приятелския“ му секс. Вторият е тя да се стресне и да се сети, че си има мъж, просто в момента той отсъства, но след ден ще се върне, а в сърцето и леглото й няма място за двама! И така историята ще приключи.
Разбира се, всичко си е точно така и при мъжете. Тя заминава за няколко дни по работа. Той остава сам. Отива на кръчма с приятели…
Независимо дали сте „за“ или „против“ това изкушаващо и двата пола явление, трябва да знаете едно. Винаги всичко излиза наяве. Дали ще е след ден или след година, е без значение. Така че бъдете готови да ви разкрият. Защото, който може да „бърка в кацата с мед“, трябва да може после да изтрие останалите петна.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.