Новини

Флирт с женен мъж?

Като оставите настрана моралните спирачки, връзката с женен мъж може да ви се стори доста интригуваща и съблазнителна. Нека разгледаме чисто практично обаче защо е глупаво и вредно за една млада необвързана жена да се забърква с най-лошата порода мъже – тези с халките на безименния пръст на дясната ръка.
Женените мъже са привлекателни
За жалост обаче очевидно някоя друга е разбрала това преди вас. Въпреки това е смешно колко лесно е един от тях да спомене в сърцераздирателен контекст, че жена му не го разбира, и внезапно женеността му да ви се стори лесна за преодоляване преграда. И вие да си хлътнете по него весело и безгрижно съвсем като по учебник. И колкото и френски психолози да се изредят да обясняват как за 70% от жените жененият мъж е обект на силно разочарование, това вече да не ви върши работа, защото сте с двата крака вътре в една стара като света и неприятна ситуация.
Усложненията и разочарованията
са много, като по-голямата част от тях имат чисто практичен характер. Например можете да подготвяте дълго време някакво излизане или интимна среща с него и то да се провали с гръм, защото той избира пред най-вълнуващата нощ с вас да присъства на рождения ден на детето си. Хич не се заблуждавайте, че сте по-добра от жена му и “че тя не го разбира”. Най-често мъжът приема за абсолютно нормално това, че жена му не се вълнува толкова от това дали е щастлив с нея, колкото дали е на разположение тогава, когато тя има нужда от него. Най-общо казано, на мъжете им трябва една жена за дома и уюта и една за бурни преживявания.
Не очаквайте да получите това, което е отредил за другата
Не забравяйте и че той слага спирачки на чувствата си към вас, защото мъжете за разлика от нас правят всичко възможно да се предпазват от драми. Този непрекъснат контрол може да ви побърка, особено ако сте по-темпераментна.
Не си мислете, че контролирате ситуацията и че сте по-силната – това е само заблуда. Ако вярвате, че сте фаталната жена, че ще подхранвате себелюбието и женствеността си, като му правите често номера и го манипулирате чрез чувството му за вина, по-добре се откажете навреме. Едно, че човек се увлича най-много точно тогава, когато си мисли, че контролира ситуацията, и второ, че полза от това няма, защото колкото и драматични сценки да му устроите, нали не си представяте как той си казва: “Ех, бе, какви готини номера ми върти тази жена, как хубаво ме прави нещастен, я да взема да се разведа аз с моята”!
Връзката с женен мъж има и своите предимства – няма да ви се налага да споделяте с него дома си по всяко време, ще ви сваля звезди от небето, защото се чувства гузен от ситуацията, ще ви обясни далеч по-задълбочено колко неустоима сте, защото няма да се притеснява, че думите му ще се интерпретират като предложение за брак. Освен това ще бъде по-нежен и романтичен с вас, защото точно това му липсва в семейството – романтиката. Все пак да се замаете от самочувствие покрай ситуацията е много вредно. Най-често е ясно, че ако вие сте на мястото на жена му, а тя – на вашето, любовницата ще му е по-интересна. Никога една любов на 10-15 години не може да се сравнява като интензитет и емоции с едно ново увлечение, но не забравяйте, че увлечението просто не трае дълго. И когато това ви стане ясно и решите да скъсате, приготвянето на сърцераздирателно слово е напълно безсмислено. Нищо чудно още след първата си реплика да чуете: “Скъпа, и двамата знаехме, че ще се стигне дотук, нали? Хайде стига плака и всеки по пътя си.” Разбира се, успокоителното е, че винаги след това можете да го убиете.

Може също да харесате...

1 коментар

  1. гоаоа казва:

    познавам мъже които се ожениха за любовниците си точно след 10 – 15 години и вече 10 години са щастливо женени ,въпрос на гледна точка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.