Любопитно,Щастливи заедно

Интересни факти за връзките и флирта

Двойките се срещат приблизително 6-8 пъти преди да започнат официално да „ходят“.

Служебните романи са доста често срещано явление. В 4 от 10 случая се стига до брак.

Мъжете отблъскват прекалено шумните жени. Ако една жена иска да се запознае с някого, трябва да се отдалечи от шумната си компания, за да даде възможност на мъжа да я „атакува“.

Ако искате да създате по-сериозна връзка с човек, по време на разговора си с него произнесете името му поне два пъти. Това показва, че изпитвате интерес…

Кога е най-добре да звъннете след първата среща? Според експертите, идеалният момент е след 2 до 4 дни, но не по-късно от пет… Ако звъннете твърде рано, може да покажете, че сте отчаяни.

Най-често хората се разделят след 3-5 месеца познанство…

Жените, които публикуват снимките си в сайтовете за запознанства, получават два пъти повече съобщения от останалите.

В безплатните сайтове за запознанства около 10% от новите профили са на измамници, които търсят материална облага.

Около 33% от тези, които се запознават по интернет, стигат до връзка.

Изследванията показват, че хората се запознават много по-успешно с другия пол, използвайки посредничеството на приятели и семейство, отколкото, ако посещават съседния бар.

Според анкета, проведена от популярен сайт за запознанства, за 43% от хората е важен свежият дъх, за 17% – стилното облекло, за 15% – приятният аромат, за 14% – добрият вид на кожата, а за 10% – красивите коси.

Близо 40% от мъжете се чувстват неуверени на първа среща.

Училището, университета, кафенетата и търговските центрове са най-добрите маста за флирт. Най-неподходящите места са ресторантите и кинозалите.

Повтаряйки жестовете на събеседника си, вие демонстрирате своя интерес към него. Бъдете внимателни – не повтаряйте всеки жест!

Ако една жена има интерес към мъжа срещу нея, тя ще се смее на шегите му, ще си играе с косата, ще върти в ръце някакъв предмет, ще почервенее, когато й направят комплимент.

Ако една жена избягва зрителен контакт, усмихва се фалшиво или въобще не се усмихва, отговаря едносрично, гледа си постоянно часовника – значи няма интерес.

Мъжете се влюбват след третата среща, жените – след 14-ата…

Обикновено първата целувка се случва на втората среща. Сексът – след 4-6 виждания.

Има няколко типа жени, които мъжете се стремят да избягват – постоянните кокетки, тези, които твърде рано започват да говорят за сватба, почитателките на развлеченията, онези, които си падат по лоши момчета.

Четири са най-често срещаните грешки, които може да допуснете на среща – да закъснеете, да говорите твърде много за себе си, да споделяте твърде много детайли за миналите си връзки, да сте прекалено настойчиви.

Мъжът се страхува най-много жената да не го раздели с приятелите му – да не му позволява да прекарва времето си по мъжки, да не го уважава, да изисква от него постоянно внимание.

Щастието е заразно, а това означава, че потенциалните партньори трябва да са в списъка на щастливите хора! Станете приятели.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.