Щастливи заедно

Интересни факти за връзките и флирта

Двойките се срещат приблизително 6-8 пъти преди да започнат официално да „ходят“.

Служебните романи са доста често срещано явление. В 4 от 10 случая се стига до брак.

Мъжете отблъскват прекалено шумните жени. Ако една жена иска да се запознае с някого, трябва да се отдалечи от шумната си компания, за да даде възможност на мъжа да я „атакува“.

Ако искате да създате по-сериозна връзка с човек, по време на разговора си с него произнесете името му поне два пъти. Това показва, че изпитвате интерес…

Кога е най-добре да звъннете след първата среща? Според експертите, идеалният момент е след 2 до 4 дни, но не по-късно от пет… Ако звъннете твърде рано, може да покажете, че сте отчаяни.

Най-често хората се разделят след 3-5 месеца познанство…

Жените, които публикуват снимките си в сайтовете за запознанства, получават два пъти повече съобщения от останалите.

В безплатните сайтове за запознанства около 10% от новите профили са на измамници, които търсят материална облага.

Около 33% от тези, които се запознават по интернет, стигат до връзка.

Изследванията показват, че хората се запознават много по-успешно с другия пол, използвайки посредничеството на приятели и семейство, отколкото, ако посещават съседния бар.

Според анкета, проведена от популярен сайт за запознанства, за 43% от хората е важен свежият дъх, за 17% – стилното облекло, за 15% – приятният аромат, за 14% – добрият вид на кожата, а за 10% – красивите коси.

Близо 40% от мъжете се чувстват неуверени на първа среща.

Училището, университета, кафенетата и търговските центрове са най-добрите маста за флирт. Най-неподходящите места са ресторантите и кинозалите.

Повтаряйки жестовете на събеседника си, вие демонстрирате своя интерес към него. Бъдете внимателни – не повтаряйте всеки жест!

Ако една жена има интерес към мъжа срещу нея, тя ще се смее на шегите му, ще си играе с косата, ще върти в ръце някакъв предмет, ще почервенее, когато й направят комплимент.

Ако една жена избягва зрителен контакт, усмихва се фалшиво или въобще не се усмихва, отговаря едносрично, гледа си постоянно часовника – значи няма интерес.

Мъжете се влюбват след третата среща, жените – след 14-ата…

Обикновено първата целувка се случва на втората среща. Сексът – след 4-6 виждания.

Има няколко типа жени, които мъжете се стремят да избягват – постоянните кокетки, тези, които твърде рано започват да говорят за сватба, почитателките на развлеченията, онези, които си падат по лоши момчета.

Четири са най-често срещаните грешки, които може да допуснете на среща – да закъснеете, да говорите твърде много за себе си, да споделяте твърде много детайли за миналите си връзки, да сте прекалено настойчиви.

Мъжът се страхува най-много жената да не го раздели с приятелите му – да не му позволява да прекарва времето си по мъжки, да не го уважава, да изисква от него постоянно внимание.

Щастието е заразно, а това означава, че потенциалните партньори трябва да са в списъка на щастливите хора! Станете приятели.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.