Споделено

6 признака, че той ви изневерява

Имате усещането, че нещо не е наред, въпреки че мъжът ви продължава уж да се държи както обикновено… Шестото чувство ви подсказва, че нещо не е наред? Психолозите обобщават 5 признака, които доказват, че сте прави.

Обръща по-голямо внимание на външния си вид. Ако преди просто си е вземал душ рано сутрин и вечер след работа, сега се бръсне много по-често, ходи на фитнес, фризьор, а не на добре познатия ви стар бръснар…

Телефонът винаги е в него. Дори, когато се къпе или е в тоалетната. Това е доста обезпокоителен факт. Най-сигурно е да го „проверите”, ако можете – входящи и изходящи съобщения, чатове, имейли.
Станал е мълчалив. Ако преди не сте можели да му затворите устата, сега дума не обелва. Не споделя нищо, слуша ви разсеяно. Затварянето му в себе си може да означава само едно – мислите му са другаде, внимава да не се издаде.

Обядва през ден със… стара приятелка. Няма такова понятие „стара приятелка”. Ако приятелят ви излиза в обедната почивка с жена, която при това не му е колежка, проблемът е налице. Вие колко често обядвате с друг мъж няколко пъти седмично?

Отказва ви секс под различни предлози. Откога не сте гушкали? От месец, два или повече? Защо тогава се заблуждавате, че всичко е наред. Каквито и обяснения да ви дава, забравете, че са истинската причина за липсата на интимен интерес.

Намирате презервативи в джобовете му. 100-процентово доказателство, че има друга. Особено, ако вие отдавна не ги използвате.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.