Споделено

6 признака, че той ви изневерява

Имате усещането, че нещо не е наред, въпреки че мъжът ви продължава уж да се държи както обикновено… Шестото чувство ви подсказва, че нещо не е наред? Психолозите обобщават 5 признака, които доказват, че сте прави.

Обръща по-голямо внимание на външния си вид. Ако преди просто си е вземал душ рано сутрин и вечер след работа, сега се бръсне много по-често, ходи на фитнес, фризьор, а не на добре познатия ви стар бръснар…

Телефонът винаги е в него. Дори, когато се къпе или е в тоалетната. Това е доста обезпокоителен факт. Най-сигурно е да го „проверите”, ако можете – входящи и изходящи съобщения, чатове, имейли.
Станал е мълчалив. Ако преди не сте можели да му затворите устата, сега дума не обелва. Не споделя нищо, слуша ви разсеяно. Затварянето му в себе си може да означава само едно – мислите му са другаде, внимава да не се издаде.

Обядва през ден със… стара приятелка. Няма такова понятие „стара приятелка”. Ако приятелят ви излиза в обедната почивка с жена, която при това не му е колежка, проблемът е налице. Вие колко често обядвате с друг мъж няколко пъти седмично?

Отказва ви секс под различни предлози. Откога не сте гушкали? От месец, два или повече? Защо тогава се заблуждавате, че всичко е наред. Каквито и обяснения да ви дава, забравете, че са истинската причина за липсата на интимен интерес.

Намирате презервативи в джобовете му. 100-процентово доказателство, че има друга. Особено, ако вие отдавна не ги използвате.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.