Щастливи заедно

Кофти връзка? Поучете се от нея!

Нещата между вас и партньора ви не вървят? Не се ядосвайте. Казват, че кофти връзките са ни изпратени, за да се поучим от тях и да извлечем най-доброто за себе си. 

Ако една връзка не върви, най-лесното е да я прекратим. По-трудно е да направим така, че да възродим любовта, премахвайки от пътя малките камъчета, които са се натрупали там през годините и сега ни „спъват“ колата.

Казваме, че не бихме се променили за някой. Дори за любимия. Но може би не става въпрос за промяна. А за осъзнаване на онeзи неща, които го дразнят в нас. Това може да са досадни коментари, опит от наша страна да управляваме еднолично „колата“, маскирайки го с думите „знам най-добре“ и още куп такива неща. Дори една определена физиономия може да дразни. Ако е свързана с негативен момент.

Затова, ако все още държите на партньора си, опитайте се да разберете кои са малките камъчета, които обръщат вашата кола. така ще можете да ги отстраните от пътя.

Не давайте нещо, което не са ви поискали. Съвет, пари, грижа, дори любов. Някои хора не умеят да получават. И ако вие им дадете нещо, което не са готови да получат, те ще се почувстват нещастни, притиснати. Оставете им време да помислят. Да решат какво искат. И да го поискат. Сами.

Ако връзката ви е обречена и няма бъдеще, според вас, а и според партньора ви, значи трябва да поставите точка. Но не бързайте със заключенията и негативните нагласи. Фразата „нека си останем приятели“ не е нещо невъзможно. Дори, когато имате дете. Можете да си останете приятели.

Не забравяйте, животът продължава. По-добре е да сте щастливи разделени, отколкото нещастни заедно. А кой знае, може след период на раздяла да установите, че все пак не можете един без друг, въпреки дребните камъчета…

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.