Успешни & Щастливи

Мъже, първата среща е решаваща!

Първата среща е много важна. Жалко, че много момчета и мъже не го разбират. Какво имам предвид? 

Запознавате се. Онлайн или на живо. Искате да се видите отново. Той ви отправя предложение за среща. Вие приемате. И после идва най-важното. Къде ще ви заведе. Разбира се, не говорим за скъпи изхвърляния като кафенето на „Витоша“ или ресторанта на петзвезден хотел. Но да ви поканят на среща и после той да купи бира и хрупанки, за да ви заведе в парка, или да предложи да ви дойде на гости… е меко казано несериозно.

Първата среща показва какво въображение има мъжа, какви намерения има и дали връзката ви има бъдеще.

Всеки може да си позволи едно кафе на приятно място. Не става въпрос за харчене на милиони, нито за кой знае какво усилие от негова страна.

Всяка жена иска да се почувства специална. Съгласете се, че тя може да отиде в парка и сигурно го прави почти всеки ден – с приятелките, колегите, детето си… Да я заведете на първа среща в парка с бира в ръка и хрупанки в джоба показва, че тя не е специална. Търсите само секс? Чудесно. Но дори и да искате само и единствено секс, няма как да го получите, ако предлагате хрупанки и мокра пейка с комари около нея. Мъже? Въображението е важно. Старанието също. Ако искат да се постараят за вас, трябва и вие да вложите нещо.

Ако ви предстои първа среща, подгответе се. И да ви кажа, цветята не са ретро. И най-големите смотли обичат да бъдат ухажвани. Не само кифлите. Възрастта също няма значение.

Скъпи мъже, научете се да уважавате жените, които ухажвате. И ще получите дори повече, отколкото сте очаквали…

Мили дами, не правете компромиси. Ако ви издразни нещо още на първата среща, бъдете сигурни, че след това нещата ще се задълбочат…

 

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.