Новини

Когато мъжът е привързан към една жена, а жената – към един мъж…

Според психолозите това е най-благоприятната ситуация както за психиката, така и за жизнения успех на двама души. Когато между мъжа и жената се образува връзка, тяхното вътрешно Аз се преплита и образува едно цяло. Случва се обмяна на енергии, жената дава на мъжа от своята женственост, а мъжът й дава от своята мъжественост и така те се превръщат в единна сила, един организъм – шакти. Какво става обаче, ако нещата не се получат?Защо не сме щастливи, когато ни изневеряват? Защото ни лишават от тази единна енергия. Една жена не би изневерила. Тя се чувства добре със своя мъж, разцъфтява, разкрива своята прекрасна същност и женственост, щастлива е, когато той й е верен. Същото е и с мъжа – той постига истински успех, когато е верен на една-единствена жена.

Проблемите настъпват, когато един от двамата или и двамата носят със себе си кармични връзки от миналото, ако не са приключили със старите си връзки и сега те им пречат да построят хармонични отношения или препятстват развитието на вече съществуващата връзка.

Какво е решението? Трябва да приключите с тези минали отношения. Когато се разделяме с някого, изпитваме болезнени емоции и е важно да не пазим болката вътре в себе си, а да говорим за нея, да я споделим. Иначе раната никога няма да зарасне, а в душата ще остане болезнена следа. И още нещо важно – трябва да се научите да се разделяте с любов и прошка. Повечето хора се разделят с партньорите си, изпитвайки негативни емоции, забравяйки за прекрасните моменти, които са имали. А това е голяма грешка. Защото сърцето се възстановява с любов…

След раздялата си дайте време да се възстановите. Много от нас бързат да започнат нова връзка, за да забравят болката от старата. Но така новите отношения се градят върху все още съществуващите проблеми от старите. Енергията не е чиста, тялото пази спомена за предишния партньор. Според специалистите, за да се възстановим след всяка раздяла трябва да мине поне година.
Това обяснява защо много бракове и връзки завършват с раздяла – защото са били построени в неблагоприятен момент, когато най-вероятно един от партньорите или и двамата не са се били възстановили от предишните си връзки, не са се били освободили от натрупаната обида.

Затова специалистите съветват, ако не искате да повторите неуспеха от вече бившата си връзка, дайте си време. Не бързайте да се втурвате в нова. Оставете духа и тялото ви да се освободя от натрупаната негативна енергия, да се пречистят, да осъзнаят своята собствена стойност, щастието и радостта от живота.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.