Новини

Любимият цвят издава какви сте в секса

Couple-in-love-rainbowЧервено. Лесно се възбуждате и умеете да се наслаждавате на усещанията на 100%. Вие сте страстни, малко агресивни, търсещи максимално удоволствие. Търсете партньор, чийто любим цвят също е червено, гарантираме ви вулкан от страст.

Жълто. Готови сте да се вслушате в желанията на партньора си. Дори нещо да не ви устройва, ще отстъпите на половинката си.

Розово. Обичате да дразните и да флиртувате. Давате обещания, които невинаги изпълнявате. Мъжете, които обичат розово, обичат да флиртуват. Могат да ви поканят на среща и да не дойдат…

Пурпурно. Вие сте естет. За вас сексът е един от начините да получите удоволствие. Ако сте жена, по време на секс внимавате изключително много да не развалите прическата си. А мъжете обичат дългите прелюдии.

Черно. Недоволни сте от нещо. Обичате грубия секс, садо-мазо игрите. От вас може да се очаква всичко, същата любов към риска търсите и в партньора си. Понякога изпадате в депресия.

Зелено. За вас всеки път е като първи. Обичате мекия, нежен секс. Наивните сте в отношенията си с другия пол.

Оранжево. За вас сексът е като спектакъл, в който играете главната роля. Прелюдията понякога е по-важна от самия секс. И не е важно, че понякога не получавате оргазъм. Важното е всичко да се случва красиво.

Кафяво. Изпитвате топли и дълбоки чувства към човека до вас. Имате нужда от време, за да преминете към секс. И не търпите грубости.

Сиво. вие сте нерешителни. Гледате на секса като на задължение или възможност за забременяване. Ако обаче попаднете на партньор със същите предпочитания, ще се радвате на идеална връзка.

Синьо. Идеалните любовници. Правите всичко елегантно, сякаш не сте в леглото, а на сцена. Чувствените сте и изпитвате възбуда дори след като се насладите на оргазъм.

Бяло. Вие сте пуритани. За вас сексът е нещо мръсно. Обичате да наричате половите органи с нежни имена. А след секс задължително вземате душ, за да отмиете докосването и усещането.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.