Успешни & Щастливи

Любовта не идва по поръчка, но е някъде там!

Ехоооо. Пролет идва. Но няма да ви говоря за това. Ще ви говоря за любовта. Тя е тази, която вълнува душата ми от няколко седмици.

Любовта е наистина прекрасен допинг и антидепресант – две в едно. Тя не идва по поръчка, но ако не я поканите, няма да дойде никога. Направете така, че да се появи. Да грейне на прозореца ви рано сутрин, независимо дали навън вали или грее слънце.

Слънцето е страхотно зареждащо. С емоции. Топлина и любов.

И така. Започвам нова глава в моите любовни търсения.

Здравей, Слънце!

Животът е любов. Моята умря след 16 години нагоре-надолу. Сложих така нужната точка. И се почувствах наистина прекрасно. Ако сте на кръстопът, не му мислете. През последните години се чувствах толкова зле във връзката си, че нямаше как нещата да продължат. Въпреки опитите ми да залепвам счупените парчета и да се правя, че нещата не са такива, каквито са.

Не помня откога не бях чувала комплимент, откога не бях получавала цвете, романтична вечеря, кино или вечеря навън. А това е супер важно за всяка връзка. Честно ви казвам.

Не се заблуждавайте. Заблуждаването не води до нищо добро. Навън е пълно с мъже, които имат нужда от обичане. Които ще ви гушкат, обичат, обгрижват, ще ви водят на вечеря и ще ви подаряват цветя. Просто трябва да загърбите старото и да поканите новото в душата си.

А какво по-добро време за това от пролетта?

Невероятно е. Сега съм в началото на собственото си осъзнаване като свободна и щастлива жена. Чувствам се невероятно. О, да, мисля си, че трябва да поотслабна, да вляза във форма, да си направя кичурите, да си купя нова рокля, да си направя маникюра… Радини вълнения. Невероятни са. Да се почувстваш отново жив. Обичан. И да искаш да впечатляваш. Невероятно е.

Животът е едно безкрайно вълнение. Изпълнен с любов.

Всеки миг е ценен. Важен. Красив. Особено, ако е споделен. Да му се насладим!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.