Споделено,Щастливи заедно

Да излизаш с по-възрастен мъж си има предимства

Никога не съм си падала по по-възрастни мъже. Даже напротив. Винаги съм харесвала по-млади гаджета. Неотдавна обаче се запознах случайно с един прекрасен мъж. По-възрастен от мен с 10 години.

Стабилен. Кавалер. Мъж, който винаги знае къде иска да ме заведе, какво да правим, какво да ми предложи… При това по много деликатен, ненатрапчив се начин.

По-възрастният мъж се е наиграл образно казано. Той търси общуване, комуникация, нежност. Готов е на компромиси, защото е разбрал, че без тях не може. Има опит и е готов да го сподели.

С него можете да говорите. Много. На различни теми.

Въобще – предимства има много.

От друга страна възрастният мъж не е най-подходящия баща. Защото вече е поуморен. Е, има и такива, които с удоволствие сменят памперси на 50+. Зависи от характера и професията…

По-възрастният мъж, особено този, който не е създал семейство и не е бил баща, е идеалният партньор за майките с малки деца, останали сами по една или друга причина. Той ще бъде грижовен, мил, ще обръща вниманието и на детето.

Искам само да кажа, че не трябва да отхвърляте някого само, защото е с няколко години по-възрастен от вас. Дайте му шанс да покаже дали е готов да бъде с вас. Възрастта не е порок. И не е показател за успеха на една връзка. Историята помни идеални връзки и бракове между по-възрастни жени и по-млади мъже и обратното. Всичко е въпрос на комуникация и напасване, на характери и любов, разбира се.

 

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.