Споделено,Щастливи заедно

Да излизаш с по-възрастен мъж си има предимства

Никога не съм си падала по по-възрастни мъже. Даже напротив. Винаги съм харесвала по-млади гаджета. Неотдавна обаче се запознах случайно с един прекрасен мъж. По-възрастен от мен с 10 години.

Стабилен. Кавалер. Мъж, който винаги знае къде иска да ме заведе, какво да правим, какво да ми предложи… При това по много деликатен, ненатрапчив се начин.

По-възрастният мъж се е наиграл образно казано. Той търси общуване, комуникация, нежност. Готов е на компромиси, защото е разбрал, че без тях не може. Има опит и е готов да го сподели.

С него можете да говорите. Много. На различни теми.

Въобще – предимства има много.

От друга страна възрастният мъж не е най-подходящия баща. Защото вече е поуморен. Е, има и такива, които с удоволствие сменят памперси на 50+. Зависи от характера и професията…

По-възрастният мъж, особено този, който не е създал семейство и не е бил баща, е идеалният партньор за майките с малки деца, останали сами по една или друга причина. Той ще бъде грижовен, мил, ще обръща вниманието и на детето.

Искам само да кажа, че не трябва да отхвърляте някого само, защото е с няколко години по-възрастен от вас. Дайте му шанс да покаже дали е готов да бъде с вас. Възрастта не е порок. И не е показател за успеха на една връзка. Историята помни идеални връзки и бракове между по-възрастни жени и по-млади мъже и обратното. Всичко е въпрос на комуникация и напасване, на характери и любов, разбира се.

 

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.