Новини

Най-странните врагове на женския оргазъм

WHSex_1Според учените има няколко фактора, които могат да бъдат огромна пречка за настъпването на очаквания чувствен финал.
1. Студени крака. Сексът по чорапи не е съблазнителна идея, но понякога е по-добрият вариант. 80 процента от жените със затоплени крака стигат до оргазъм. 40 на сто до повече от един! Малко под 50 процента от дамите със студени крака изживяват върховното удоволствие. Това се дължи не само на по-доброто кръвообращение, но и на друг интересен психологически факт. Чорапите „улавят“ напрежението и ни помагат да се отпуснем в леглото.
2. Запушен нос. Дискомфортът в дишането и отделянето на секрети категорично смущава сексуалното изживяване. Но по-важна е ролята на обонянието или в случая липсата на такова. Научните доказателства, че либидото има мирис, се увеличават с всяка година. Затова не е учудващо, че 83 на сто от дамите, страдащи от проблем с обонянието, споделят и за настъпили проблеми с оргазмите.
3. Разхвърляна спалня. Дори жените, които не са вманиачени на тема чистота, ще срещнат проблем с кулминацията, ако спалнята им е разхвърляна.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.