От света на киното и литературата

TLC приветства любовта във всичките й форми през февруари

TLCTLC, женският развлекателен и лайфстайл канал, част от портфолиото на Discovery Networks, отбелязва месеца на любовта с премиери на нови предавания и неизлъчвани епизоди на любимите предавания на зрителите. Месец февруари по TLC ще бъде посветен на любовта във всичките й видове и форми. Предстоящата романтична програма включва нови поредици като „За любовта няма възраст”, както и премиерни вълнуващи сезони на предаванията „90 дни до сватбата” и „Попаднах в болница заради секс”.  
TLC започва началото на най-романтичния месец от годината с поредицата „За любовта няма възраст”. Тя стартира на 1 февруари, неделя, от 21:00 ч. по TLC и разкрива вълнуващите истории на шест британски двойки с голяма възрастова разлика. Те са решени да докажат, че фактът, че са от различни поколения, не е пречка пред истинската любов. За пръв път ще видим и чуем едни от най-искрените любовни истории на хора, които смятат, че разликата във възрастта е само цифра. Вижте техните истории за щастието и трудностите, пред които се изправят ежедневно, за да получат одобрението на обществото във вдъхновяващата поредица „За любовта няма възраст”.
TLC изследва границите на безграничната любов и в новия сезон на предаването „90 дни до сватбата”. Премиерните епизоди на романтичната поредица започват от 3 февруари, вторник, от 21:00 ч. и ще ни разкрият света на срещите и браковете между хора от различни държави. Намирането на истинската любов може да ви отведе по различни пътища – от обречени на неуспех срещи на сляпо и скъпи агенции за запознанства до необятния и несигурен свят на онлайн срещите. За група американци любовта прекосява океани и те трябва да се изправят пред последствията от „международния“ си романс.
На 19-и февруари, четвъртък, от 22:00 ч. ще надникнем под завивките на влюбените, за да разберем кои са най-шокиращите, нелепи и непредвидени случаи, които отвеждат двойките в болница. „Попаднах в болница заради секс” връща зрителите в спешното отделение, за да чуят още истински истории за инциденти при секс, разказани от самите двойки и лекарите. Забавната поредица на TLC представя комичните и вълнуващи документални възстановки на най-абсурдните и забавни инциденти, възникнали по време на секс. В това уникално издание се запознаваме с невероятни, но истински интригуващи и комични истории с щастлив край, които представят мощните импулси на сексуалното желание.
В Деня на любовта, 14-и февруари, TLC ще изненада зрителите с два епизода от поредицата „Омъжих се за гангстер” от 19:00 ч. Поредицата предлага напълно нов поглед към света на организираната престъпност и представя историите на жени, които получават безпрецедентен достъп до този потаен свят, в който нарушаването на сватбения обет може буквално да ги убие.
Програмата на TLC продължава с епизод от „По-добре да нямаше сватба” с начален час 20:00 ч. Вижте комичните възстановки на невероятни сватбени кошмари, сполетели без предизвестие няколко влюбени двойки. Поредицата доказва, че любовта невинаги завършва щастливо.
Час по-късно „Сестри по кръв” ще превземат екрана с епизод от поредицата. Подгответе се за забавленията и изненадите, на които момичетата се натъкват под слънчевите лъчи и превземат Оушън Сити за моминското тържество на Кайла.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.