Щастливи заедно

Не бъдете прекалено искрени

Дори много да обичате своя партньор, не забравяйте, че откровеността ви ще се върне като опасен бумеранг.
Не казвайте на мъжа до себе си всичко – нито колко сте влюбена в него, нито колко много неща не одобрявате. Това съветват немски психолози.

Не признавайте колко пари харчите за себе си

Добре е да премълчавате разходите от фонда „И аз съм човек“. Мъжете не могат да приемат като необходимост даването на големи суми за дрехи, аксесоари, козметика. За повечето от тях това са направо пари, хвърлени на вятъра. Те предпочитат въпросните финикийски знаци да се дадат за общи за двамата или за дома неща.

Не се връзвайте на всяка негова авантюра

Ако вашият любим е бил сам на почивка или в командировка, съвсем нормално е да кривне от „правия път“. Не приемайте авантюрата му като трагедия и не бързайте да си отмъщавате със същото, защото най-често тя наистина за него е нещо мимолетно. Мъжът приема изневярата на любимата като умишлено нараняване от нейна страна на честолюбието му и страда много повече. След време вие ще забравите за случилото се, той – никога! Не ви е необходима такава катастрофа в личните отношения. Освен това не забравяйте, че в повечето случаи мъжът изневерява само с тялото си, докато при жената изневерите са по-дълбоки – с чувствата. Така че мъжката изневяра е нещо много по-лесно и несериозно от женската. В повечето случаи те са несравними.

Не обиждайте семейството и приятелите му

Никой мъж не понася мърморенето на жена си по адрес на неговите родители и приятели. Всяка подобна критика го наранява и озлобява. В такива ситуации приема нападките като насочени срещу самия него и се чувства крайно раздвоен. Интелигентната жена няма да допусне свади от подобен род – дори да не одобрява нещо у близките на жена си, дипломатично ще замълчи.

Вечната ви самокритика го дразни

Ако постоянно го занимавате със собствените си недостатъци и неудачи, ще му писне. По-добре не му казвайте колко болезнено сте отслабнала или напълняла. Споделяйте тези неща с приятелките си и търсете начин сами да ги разрешавате. Ако притежавате недостатък, който не можете да изправите, обърнете нещата на шега.

Не се хвалете с таен обожател

Една приятна платоническа любов със сигурност ще ви донесе положителни емоции, но няма да е от полза за постоянната ви връзка. Не казвайте на партньора си, че около вас има човек, който ви сваля звезди. Няма мъж, който да не е ревнив и да не си помисли, че флиртът ви ще стигне до леглото. За да си спестите излишни обяснения, премълчавайте за тайните си обожатели.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.