Психолог под възглавката

Само за мъже: Как да запазите любовта?

Искаш да спасиш връзката си? Тя е досадна, но има секси дупе, обичаш да я гушкаш, а тя да те целува… Тогава, вслушай се в следващите няколко съвета!


Изслушвай я!
Струва ти се, че жена ти дрънка маловажни глупости? Бих я изслушал, но нямаш нерви за това? Направи поне малко усулие.  Жените имат потребност да комуникират, да изразяват своите чувства и отношението си към околните. Ако й позволиш да ти разкаже какво й се е случило през деня, ще ти бъде благодарна. Твоето внимание ще й помогне да се освободи от притесненията и стреса.

Говори с нея!
Може би си мълчаливец и си мислиш, че тя все пак е знаела това, когато се е омъжила за теб. Но сериозно ли мислиш, че е приятно да бъдеш с някого, който за цял уикенд ще каже само: “Картофите тази година са лоши…?” Или изпраща сигнал “в лошо настроение съм”, а не казва защо? Какво ти пречи да обясниш, че си в лошо настроение, защото “Левски” е загубил или защото в работата са отхвърлили проекта ти? Опитай се да поговориш и за незначителни неща, например за това, че последният епизод на „От местопрестъплението“ този път не е бил нищо особено… Просто не се затваряй в себе си и говори, това е езикът на любовта.

Глези я!
Обичаш я? Тогава я накарай да почувства, че е важна за теб. И съвсем малки жестове вършат работа. Седи пред телевизора и й е студено на краката? Подай й одеяло. Мъкне тежка торба? Посрещни я и вземи чантата. Всичко, което ще направи живота й по-лесен и което не очаква, за нея ще е изненада, показваща й, че я обичаш.

Прави романтични неща🙂
Това ти е познато от филмите и със сигурност и ти си правил подобни неща, когато сте се запознали. Неща, които ти изглеждат странни. Но когато си се опитвал да я спечелиш, не си мислил така. Така че защо да са странни, когато трябва да я задържиш при себе си? Можеш да запазиш маса в пицария, да я заведеш на екскурзия или да й купиш книгата, за която ти е говорила. Кога за последно бяхте заедно на театър? Кога е имала възможност да облече нещо красиво и да види в очите ти, че оценяваш красотата й? А кога за последно й каза колко е красива?

Прави практични неща
Жените са практични и ще оценят, когато мъжът изпълнява мъжката си роля. Това би трябвало да ти се удава добре. Поправи кранчето в банята преди да наводните съседите, вземи леля й от гарата, грижи се автомобилът винаги да е в изправност. Не се тревожи, тя вижда това. Още повече ще оцени, когато направиш нещо, което не е съвсем в кръга на твоята компетентност – например, да купиш карти за басейн за цялото семейство…

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.