Новини

Само за мъже: Как да запазите любовта?

Искаш да спасиш връзката си? Тя е досадна, но има секси дупе, обичаш да я гушкаш, а тя да те целува… Тогава, вслушай се в следващите няколко съвета!


Изслушвай я!
Струва ти се, че жена ти дрънка маловажни глупости? Бих я изслушал, но нямаш нерви за това? Направи поне малко усулие.  Жените имат потребност да комуникират, да изразяват своите чувства и отношението си към околните. Ако й позволиш да ти разкаже какво й се е случило през деня, ще ти бъде благодарна. Твоето внимание ще й помогне да се освободи от притесненията и стреса.

Говори с нея!
Може би си мълчаливец и си мислиш, че тя все пак е знаела това, когато се е омъжила за теб. Но сериозно ли мислиш, че е приятно да бъдеш с някого, който за цял уикенд ще каже само: “Картофите тази година са лоши…?” Или изпраща сигнал “в лошо настроение съм”, а не казва защо? Какво ти пречи да обясниш, че си в лошо настроение, защото “Левски” е загубил или защото в работата са отхвърлили проекта ти? Опитай се да поговориш и за незначителни неща, например за това, че последният епизод на „От местопрестъплението“ този път не е бил нищо особено… Просто не се затваряй в себе си и говори, това е езикът на любовта.

Глези я!
Обичаш я? Тогава я накарай да почувства, че е важна за теб. И съвсем малки жестове вършат работа. Седи пред телевизора и й е студено на краката? Подай й одеяло. Мъкне тежка торба? Посрещни я и вземи чантата. Всичко, което ще направи живота й по-лесен и което не очаква, за нея ще е изненада, показваща й, че я обичаш.

Прави романтични неща🙂
Това ти е познато от филмите и със сигурност и ти си правил подобни неща, когато сте се запознали. Неща, които ти изглеждат странни. Но когато си се опитвал да я спечелиш, не си мислил така. Така че защо да са странни, когато трябва да я задържиш при себе си? Можеш да запазиш маса в пицария, да я заведеш на екскурзия или да й купиш книгата, за която ти е говорила. Кога за последно бяхте заедно на театър? Кога е имала възможност да облече нещо красиво и да види в очите ти, че оценяваш красотата й? А кога за последно й каза колко е красива?

Прави практични неща
Жените са практични и ще оценят, когато мъжът изпълнява мъжката си роля. Това би трябвало да ти се удава добре. Поправи кранчето в банята преди да наводните съседите, вземи леля й от гарата, грижи се автомобилът винаги да е в изправност. Не се тревожи, тя вижда това. Още повече ще оцени, когато направиш нещо, което не е съвсем в кръга на твоята компетентност – например, да купиш карти за басейн за цялото семейство…

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.