Лайфстайл

Сексрекорди в книгата на Гинес

В нея ще намерите всичко. Къде е най-съсипан паркетът, коя е най-продължителната целувка, кой е изпекъл най-голямата пита… Е, естествено е да има и няколко рекорда в областта на секса. Ето някои някои от тях…

Най-скъпата проститутка в света е гръцката дива Ломия. Според историка Плутарх древният македонски владетел Деметрио й заплатил за еротичните й услуги със злато, равно на теглото й. Днес това би означавало някъде около 65 милиона долара. Като имаме предвид, че сега в Бангладеш например можете да намерите момиче за двадесет рупии, разликата е очебийна. Гръцката рекордьорка обаче не е била заразена със СПИН и си е струвала златото поне в това отношение!
През 80-те години усилия за нов сексрекорд положи порноактрисата Анабел. Пред обектива на камерата тя обслужи 251 мъже, съответно номерирани, за да се зачете постижението. Това не й донесе щастие. Славата й изцяло я изключи от порнопромишлеността и тя посегна към дрогата. Успя да се пребори с нея и да стъпи здраво на краката си. Днес тя е привърженик на нормалното партньорство и съветва младите момичета да не се поддават на лъжливи изкушения…
По-голяма рекордьорка от нея обаче е била Джулия, дъщерята на император Август. Живяла през I век преди Христа. Тази прекрасна жена била фригидна и единствената й грижа в живота била, че не може да изживее оргазъм. За четиридесет години спала с 80 000 мъже, но напразно. Не се намерил мъж, който да я направи щастлива…
От мъжете в регистъра на рекордите е попаднал и владетелят на Тонга, който за 14 години властване в този архипелаг дефлорирал всички девственици в кралството. Според неговата собствена математика това правело по 2700 годишно, тоест за 14 години – 37 000. В историята на Тонга ще се впише като “месарят”.

А мъжкият атрибут?
Готовността му за действие зависи от много обстоятелства и фактори. От значение са възрастта, кръвното налягане, здравословното състояние, психическото равновесие, привлекателността на еротичния стимул. Американският сексолог Кинсли, специалист в изследванията на сексуалните практики, направил изследване, според което имало мъже, достигали пълна ерекция за три секунди.
Най-дългия измерен досега пенис имал бял пациент на сексолога Дикенсън, който в пълна готовност достигал 33,4 см. Чернокожите очевидно не се вълнуват от подобни рекорди и затова никой не е търсил сред тях високи постижения, каквито те безспорно имат… При животните абсолютни рекордьори са китовете самци – техният инструмент достига 2,7 метра!
С най-еластични мъжки атрибути могат да се хвалят индийските и непалските суперйоги, които с пениса си носят тежести. След години на тренировки могат да окачат върху него 70-килограмов камък…
Най-много сперматозоиди може да изхвърли дивият глиган – 500 мл. Мъжете, които при една еякулация могат да се радват на супена лъжица, въобще не могат да му бъдат конкуренция. За щастие на жените!
Най-дългата ерекция принадлежи на бразилец, който обаче преди срещата с партньорката си се подсилил с виагра. За нещастие прекалил с дозата, така че бил в готовност цели три седмици! После станал абсолютно импотентен. Завинаги! Средният мъжки оргазъм според сексолозите трае от 3 до 8 секунди. При жената оргазмите са различни, затова не могат да се измерват. Един от 250 мъже според двадесетгодишно американско изследване достига оргазъм въз основа на еротичните си фантазии. В тази област по-големи специалистки са жените…

И сега няколко семейни истории…
Най-младата майка в света е някоя си Лина Медина, която през 1939 г. в перуанска Лима родила момченце. Родилката била само на 5 години и естествено се освободила от бременността чрез операция.
Според документите най-млад баща станал англичанинът Шон Стюарт. Първото му дете видяло бял свят, когато таткото бил едва на 12.
Най-старият татко в света пък е американецът Лий, който създал поколение на 94 години. Полубратът на неговия малък син по това време бил на 71 години!

Кое е по-по-най-?
Най-разпространената поза в света има няколко интересни наименования. Арабите я наричат змийска, тосканците – ангелска, европейците – мисионерска. Това означава, че хората най-често се любят очи в очи, като жената е по гръб, а мъжът върху нея. Според европейски изследвания практикуват я 75% от хората, а в Щатите процентът е 85.
Онанизмът е най-дискриминиран през вековете. Дори преди 30 години учените се надпреварваха да доказват какви вреди може да нанесат на тялото си онези, които го практикуват. Диагнозите се движеха от слепота до деменция, хистерия, епилепсия, глухота, увреждане на белите дробове и други органи. В развитите страни обаче 95% от хората признават, че е част от сексуалния им живот.
Най-опасна от всички сексуални практики безспорно е хипоксикската мастурбация. В този случай, за да засили усещанията си, човек спира до голяма степен достъпа на кръв в мозъка. Използват се найлонови торбички, примки и други. По такъв начин в САЩ умират годишно от 500 до 1000 души.
Змиите имат най-продължителния полов акт – над 22 часа. При хората реално рядко се достига до 3 часа. Специалистите намират за постижение 8-15 минути. Комарите са рекордьори в най-краткия полов акт – любят се по-малко от 2 секунди.
Всъщност най-голям рекорд е изграждането на дълготрайни любовни връзки, които носят удовлетворение и на двете страни, като ги свързва не само сексът, но и дълбоките чувства🙂

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.