Новини

Той е страхотен, но…

Или как да се справите с неговите досадни навици?

Трудно понасяте ужасния безпорядък, който създава

Защо го прави? Първото обяснение е и доста първично – самците са свикнали да маркират територията си, за да не им я вземе някой досадник. Така че разхвърляните дрехи на вашия любим биха могли и да ви радват – те означават, че той ви обича и не иска да ви дели с друг! От друга страна, вината може да бъде прехвърлена на майка му – тя просто не го е научила как да се държи прилично. Или пък е обожавала да върви по петите му, докато той си вдига краката върху масичката пред телевизора. Ами щом ще срещате вещите му навсякъде, поне му купете нов парфюм. Така приятният аромат ще ви посреща във всеки ъгъл на дома ви. Ако ще си пази територията, нека поне да го прави по ароматен начин! Покажете му някои от основните хигиенни правила. Поканете го в банята при вас.
Заспива веднага след секс, даже през деня
Мъжете правят секс, за да свалят напрежението от себе си, да се освободят от проблемите, да покажат на дамата, че я харесват. Така че някак си съвсем естествено след секс Адам заспива! Като след добър обяд например. Защото изпитва блажена лекота. Според американските психолози някои мъже имат защитен инстинкт – не говорят след секс, за да не си помислят партньорките им, че са досадни. Ако искате нещо по-различно, помолете го, мъркайки, да ви донесе сладолед от хладилника или пък да ви направи кафе.
Яде прекалено много и ви разваля поредната диета
Не го корете. Той е мъж. А средностатистическият такъв има по-голяма нужда от храна, отколкото жената. Просто защото по-бързо гори калориите. Ако на вас, за да стоите цял ден в офиса пред компютъра, са ви достатъчни 1800 ккал, за същата работа Адам има нужда от 2200. Защо пък да не похапнете с него, а после заедно да изгорите излишните калории?
Вечно флиртува с жените около себе си, дори пред вас
Просто не е уверен в своята привлекателност и иска да ви покаже колко е велик, като демонстрира интереса на другите към него! Ако иска да ви изневери, бъдете сигурна, че няма да разберете. Тоест не трябва да се притеснявате от факта, че прави комплименти на приятелките и колежките ви! Пък и те 100% ви завиждат.
Поведението ви дава шанс да го превърнете в перфектния предан и нежен възлюбен. Правете му комплименти и резултатите няма да закъснеят. Вечерта ще се появи с един подарък, на сутринта ще намерите върху възглавницата си друг!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.