Споделено

Влюбена в женен мъж?

Ако ви се случи да се влюбите в женен мъж, първото, което трябва да направите, е да си зададете  въпроса: „Какво всъщност очаквам от него?“ Достатъчно ли е само да се виждате и да общувате? Всяка мимолетна среща празник ли е за вас? Можете ли да понесете факта, че той има жена и деца и че с вас се среща все пак между другото.
Фактите сочат, че повечето жени се примиряват с тази перспектива. Когато се привържат към един задомен мъж, те са готови да стоят до телефона по цели нощи в очакване той да позвъни. При всички положения подобни отношения носят повече мъка, отколкото радост. Затова е по-удачно дамите добре да се замислят, преди да се впуснат в авантюра със семеен. Ето какво ни предупреждават социолози за евентуалното развитие на отношенията с женен мъж…
Първи вариант: Той се развежда и се жени за вас. Звучи добре, но се случва твърде рядко. Ако господинът е много влюбен, още в началото на връзката той може да се раздели със семейството си, без много да му мисли. Но ако се позабави… Не очаквайте да направи такава крачка. Той ще ви уверява, че иска да се ожените, ще ви моли да бъдете търпелива, но няма да се стигне до брак.
Втори вариант: Приемете всичко такова, каквото е, но преценете отношението си към него. Ще ви стане по-леко, ако постоянно си напомняте, че и за собствената си жена той е лош мъж и че ако се ожени за вас, също ще ви изневерява. Добрата рецепта е да водите по-активен социален живот и да не мислите постоянно за него. Превръщането ви във вечно очакваща Пенелопа само може да ви навреди.
Трети вариант: Опитайте твърдо и решително да го изоставите. По-добре е да се сбогувате с този човек, който все пак не би могъл изцяло да ви принадлежи. Отначало ще е доста трудно, но след това ще почувствате прилив на нови сили. И може би точно тогава ще срещнете онзи, който ви заслужава.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.