Новини

За да те обичат…

Следващите няколко препоръки са адресирани към дамите, но някои важат с пълна сила и за представителите на силния пол. Защото любовта може да бъде съхранена само, ако и двете страни правят компромиси и усилия.
1. Винаги изпращайте съпруга сутрин с пожелание за успех. Ако по една или друга причина има несполуки, вашето внимание ще го окуражи и ще му вдъхне вяра.
2. При получаване на заплата или други доходи от двете страни правете обща каса за сметките на семейството си. Оставете и на него, и на себе си прословутия фонд „И аз съм човек“ и не си търсете сметка за разходите по този параграф.
3. Посрещайте го ведра, а не намусена, когато е закъснял с приятели на чашка (стига да не е злоупотребил с броя им!). Скандалът, сцените, ревността ще го подтикнат по-често да търси друга компания (включително и женска) за разтуха.
4. Винаги подчертавайте неговото мъжко превъзходство над вас, дори да е обратното. Така ще му вдъхнете самочувствие и той ще ви закриля и обича.
5. Интересувайте  се от същността на неговата работа или намеренията му за бъдеще. Така ще бъдете най-добрият му приятел и той няма да търси подкрепа навън.
6. Винаги го ангажирайте с проблемите на къщата и децата – тактично и ненатрапчиво. Така ще го отклоните от висене пред телевизора, скука и копнеж по кръчмарски приятели.
7. Винаги го посрещайте с прилична домашна дреха и подреден външен вид. Така ще му попречите да прави сравнение между вас и нагиздените му колежки.
8. Винаги го придружавайте на официални обществени места, където се изисква присъствие на съпругата. Така ще покажете на другите жени, че няма място за любовници.
9. Участвайте в неговия вечерен аперитив, дори и с няколко капки от любимото му питие. Изгледайте с него дори футболен мач. Така ще му попречите да продължи ергенските си навици навън.
10. Винаги го хвалете за добре свършена работа. Ласкайте го за притежавани качества. Така ще го стимулирате да върши още повече и още по-добре.
11. Винаги поздравявайте родителите му, ако живеете отделно. Така ще си мисли, че ги обичате и ще ви отвърне с още по-голяма обич. Не говорете саркастично за майка му.
12.  Спестявайте му обидите и недоразуменията с близките, ако живеете заедно. Накарайте го той да разреши възникналите проблеми. Така ще изпита на гърба си „удоволствието“ да имаш свекър и свекърва на главата си.
Има още „винаги“, но те са индивидуална тема с вариации.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.