Новини

Време ли е да сложите край? 10 признака, които ще ви помогнат

Ненужният мъж е като куфара без дръжка – да го влачите е трудно, а да го изхвърлите – жал! Ние открихме 10 признака, по които можете да прецените дали Той ви е необходим или не.
1. Неговите жизнени ценности коренно се различават от твоите. Например, ти мечтаеш да се реализираш в столицата, той иска да живее на село и да се грижи за собствено стопанство и бизнес. Или пък ти искаш да живееш в България, въпреки мизерията и трудностите, той мечтае да имигрира.
2. Просто не го обичаш (в този случай няма значение колко е красив, умен, добър или успешен!).
3. Той просто не те обича. Очите му никога не „блестяли“ от любов, докато те е гледал.
4. Постоянно се чувстваш като негова майка, която е длъжна да решава проблемите му. При това той не ти дава нищо – нито в морален, нито в материален план!
5. Той постоянно се опитва да избяга от теб, за да се срещне с приятелите си за по една бира и др. подобни занимания… А ако протестираш, че искаш да сте заедно, те обвинява, че се опитваш да ограничиш свободата му.
6. Никога не ти е плащал сметките. Е, може и да не е кой знае какво, но ако живеете заедно, а той дори не се сеща да ти предложи да си разделите разходите по квартирата, сметките, покупките, трябва да се замислиш.
7. Той не се разбира със семейството и приятелите ти. И не одобрява хората, с които се виждаш.
8. Можеш ли да направиш равносметка за позитивните и негативни емоции, които ти носят отношeнията ви – кои надделяват? По-често се усмихваш или по-често плачеш?
9. Твоите желания и сексуални потребности са му безразлични.
10. Скучно ти е с него. Няма за какво да си говорите, какво да правите заедно, нямате общи интереси. И защо тогава все още си с него?

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.