Успешни & Щастливи

Здравей, август. Вълшебникът, който ни носи любов – с аромат на солени пръски и небе със звезди

Август. Първи. Време за любов. Време, в което да пуснем душата си волно да обиколи всички земни кътчета, и да скъта в своите джобчета за спомени най-топлите, най-красивите, най-мокрите и звездни моменти.

Време за нас. За онова, което грее вътре – зад пластовете кожа и ежедневните нагласи, стрес, очаквания.

Август е магия. Август е онзи красив младеж, който ни сипва в чашата нежно вино от глухарчета и ни чака да го изпием на екс. А после ни кани на танц и ни върти до припадък на дансинга.

Август е онзи прекрасен мъж, чийто целувки сочно ухаят на узряло грозде. А в очите му блестят милиони звезди. И няма как да не потънеш в тъмните му очи, които са безкрайни като широкото и ясно августовско небе.

Август е омая. Прегръдка. Ама силна. От онези, които спират дъха. Август е див и в същото време нежен. Тих, но и шумен. Изпъстрен с цветовете на дамските шалчета, прозрачни пареота, бански, които скриват малка част от кожата, за да бъде тя благоприлична.

Август е всичко друго, но не и благоприличен. Нито скучен. Август е любов. Смела, безразсъдна, готова на всичко, за да остане до утрото на брега и да измие крака във водата, отразяваща изгрева.

Август е надежда. Надежда за нещо различно. За нещо красиво. За нещо, което ще остане в душата ни и през студените дни на зимата. Като камъче, събрало топлината на лятото. Стиснеш го леко, а то те върне пак там – на брега. Там, където си прегръщал морето, докато птиците са пеели за поздрав над теб.

Август. Прегърнете го силно. И танцувайте, докато не припаднете от сладостта на онова, което ще се излее в сърцата ви. Сладостта на лятото. На живота.

Бъдете август. Обичайте. Живейте.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.