Новини

Идеалната първа среща: 3 тайни за успех

Тя е важна, защото от нея зависи дали ще има втора…


Тайна 1: Бъдете себе си. Звучи банално, но е истина.

Представете си как от типично скромна и симпатична, тиха жена, се опитвате да се превърнете в светска лъвица, която иронизира всички и себе си и може да говори по всякакви теми. Или обратното – опитвате се да бъдете мълчалива и загадъчна дама, когато в живота сте бъбрива чаровница. В кого ще се влюби мъжът срещу вас? В маската, която му предлагате. И после ще се разочарова, защото вие няма да можете да играете роля цял живот. Затова бъдете себе си. Може би той не търси жена, облечена по последна мода, със скъпа прическа и тонове грим, а точно теб – умна, чаровна и нежна жена, която ще го разбира и обича?

Тайна 2: Това е просто е една страхотна вечер. Защо сме неспокойни, когато отиваме на първа среща?

Защото правим планове, опитваме се да сложим тигана, преди да сме хванали рибата. А трябва просто да осъзнаем, че всяка среща е просто една приятна вечер в компанията на симпатичен човек от другия пол. Там сте не за да кокетничите и да правите впечатление, а да опознавате, да се забавлявате, да общувате и споделяте. Не се престаравайте, за да не останете дълбоко разочаровани, ако той не ви хареса. Ако всичко е ок и вие прецените, че ще ви е приятно да се видите отново, ще имате безброй срещи, в които да блестите. Не правете планове. Оставете вечерта да ви изненада… приятно.

Тайна 3: Обърнете вечерта в своя полза.

Трябва да признаем, че все пак съществуват похвати, които ще ви помогнат да се харесате на мъжа, ако ви е симпатичен. И те са да покажете добрите си страни – говорете за това, което е важно за вас, бъдете мили и тактични, покажете, че знаете достатъчно в области, които интересуват и него. Когато звездите отиват на интервю, техните пресдиректори им дават един единствен съвет – „Просто бъди себе си и говори откровено. Притежаваш толкова много качества, в които всеки би се влюбил.“ Вие също. Покажете ги!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.