Споделено

Какъв мъж жените не биха напуснали никога?

Дори и да не сте се замислили сериозно по отношение на достойнствата на вашия любим, със сигурност имате мнение по въпроса. Кои качества са страшно привлекателни за дамите и безценни за един бъдещ съвместен живот? Сещам се поне за пет!

Да можете винаги да разчитате на него
Надеждността е едно от главните мъжки достойнства. Колкото и да са се променили нещата в света на Венера и Марс, Адам винаги е бил и си остава точката на равновесие в семейството. Той “приглажда” настръхналото ви настроение, гаси емоционалните ви огньове, дори понякога направлява мислите ви и ви подкрепя, когато всичките ви “гемии са потънали”.

Помните ли онзи истински мъж, Рет Бътлър, от прочутия роман на Маргарет Мичъл “Отнесени от вихъра”? На това му се казва надежден мъж – даже когато любимата му Скарлет сключи брак с друг, Рет продължи да й бъде опора. Такъв мъж никоя жена не би напуснала, освен ако не е пълна глупачка! Как да го откриете?

Ако той наистина е Той, още от първата ви среща ще вземе инициативата в свои ръце, сам ще избере кафенето или ресторанта, в който ще отидете. Когато тръгне в командировка, няма да забрави да ви предупреди навреме. Когато го помолите да направи нещо, рядко ще ви отговори с “не” или пък ще ви упрекне, че сте го помолили. По-скоро ще каже: “Защо не ми каза по-рано?”


Не му е чуждо чувството за дълг


Макар и да звучи старомодно, тази дума се цени от жените. И трябва да признаем, че от дълг и любов са се вършили велики дела. Може да се каже, че любимият ви обича и затова се грижи за вас. Но дали обича и тъщата или тъста? Едва ли. Значи ли това, че не трябва да се грижи за тях? Вие ще кажете: длъжен е. Ето я думичката “дълг”.

Как да разберете дали вашият избраник има чувството за дълг? Ами ако например има стар роднина или пък възрастна съседка, за които продължава да се грижи, въпреки че те мърморят и са адски досадни, значи има чувство за дълг.

Великодушен

Ако е такъв, значи покровителства всички слаби и беззащитни същества. Е, може да влиза в конфликт с по-силните от него или с равните му по чин и социално положение, но никога с по-слабите! Как да го познаете?

Ами ако един ден, докато си пиете кафето, в заведението влезе елегантен мъж, придружен от възрастна дама, заведе я пред витрината и й каже: “Какво ще искаш, бабо?” После я заведе до една от масичките, а сервитьорката поднесе пред бабата две апетитни тортички и ароматно кафе, след което младежът взема сака си и се отправя към близкия фитнес, предупреждавайки бабата, че ще мине да я вземе – това е вашият човек!

Той никога няма да подритне кучето ви или да удари дете даже ако малкото “изчадие” се опитва да изсипе върху новите му маркови обувки бързосъхнещо лепило!

Защитникът
Преди всичко един мъж трябва да бъде ловец и страж, нищо, че живеем във века на печените на грил пилета и алармените системи. След това той е лекар, журналист или бог знае какво! Но ако няма инстинкт да защитава семейството си, значи не ви е нужен. Не може да слага винаги вас на предна линия да се борите с неприятностите.

Как да го познаете? Ако сте заедно, той пръв ще влезе в тъмния коридор на кооперацията ви, както и на други опасни места. Ако в полунощ по улицата зад вас се чуват ускорени стъпки, той няма да пусне ръката ви, за да се озърта наляво и надясно, а смело ще върви напред.

Постоянно ви желае

Ами ако и на третата среща не усетите да ви прави разни намеци, значи нещо не е наред! Иначе той ще използва всяка възможност да е до вас, да ви докосва, прегръща, целува. А след като сте правили секс, той няма да бърза да заспи или да си тръгне, а дълго ще ви притиска в обятията си…

Може също да харесате...

1 коментар

  1. казва:

    Светът е пълен точно с такива, но разведени мъже, на които никоя жена не обръща внимание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.