Новини

Негативно въздействие? Какви са признаците…

Ако често се събуждате без причина между 3 и 5 сутринта и не можете да заспите… Ако усещате скованост в областта на гърдите. Ако в живота ви всичко изведнъж рязко се обръща с главата надолу… Ако организмът ви реагира неадекватно, мъчи ви вътрешно безпокойство… Ако здравето ви се влошава и нямате логично обяснение за това… Ако връзката ви се разпада…
Можем да говорим за проникване в аурата ви, за злонамерена намеса, за негативно влияние – наречете го както решите. Решението е само едно – имате нужда от позитивна подкрепа, от нещо, което да прогони злите очи и мисли от вашата глава. Ние можем да помогнем, пишете ни!

Може също да харесате...

2 коментара

  1. Ваня казва:

    Здравейте, всичко което сте описали ми се случва и продължава дълго, повече от 2 години…усещам, че вече съм на ръба…

    1. suvetizalubov казва:

      Здравейте. Винаги има решение. Винаги има смисъл. Понякога той е доста различен от този, който се опитваме да постигнем на всяка цена. Смисълът е в нас самите. В нашето спокойствие, в способността ни да останем над нещата, да бъдем по-дзен, ако може така да се каже. Смисълът е да постигнем равновесие във връзката си, без да тормозим себе си или партньора. Ако мога да бъда от помощ, пишете ми:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.