Щастливи заедно

Бъдете честни с човека срещу вас

Иска ми се да ви дам един съвет – бъдете честни с хората, с които се виждате. Може да е само секс, без обвързване, но бъдете честни. Няма нищо по-влудяващо от криенето, недоизказването, притаяването. И не, не е романтично, нито пък тайнствено красиво. Дразнещо е. Влудяващо е.

Когато попиташ някого дали ще прекара с теб вечерта в 10,00 сутринта, с уточнението, че ако е ангажиран, просто трябва да ти го сподели, за да можеш да си подредиш вечерта, а той се сети да ти отговори в 18.00 вечерта, не е приятно.

Затова бъдете откровени. Любовта не понася премълчаване. Нито сексвръзките. Добре е отношенията да бъдат честни и открити, ако не искаме да се мъчим с догадки и да си губим времето.

Честността е необходимо условие както за дамите, така и за мъжете. Какъв е смисълът да се лъжете, когато картите са сложени на масата и знаете какво искате. Ако не знаете, не си играйте със сърцето на другия.

Винаги съм уважавала хората, които могат да поемат отговорност и да бъдат открити. Да застанат зад това, което правят и да знаят какво искат от живота.

Той е твърде кратък, за да го запълваме с безсмислени обещания и премълчавания. Да изпитваме вина или да стоим и да чакаме нещо да се случи.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.