Щастливи заедно

Бъдете честни с човека срещу вас

Иска ми се да ви дам един съвет – бъдете честни с хората, с които се виждате. Може да е само секс, без обвързване, но бъдете честни. Няма нищо по-влудяващо от криенето, недоизказването, притаяването. И не, не е романтично, нито пък тайнствено красиво. Дразнещо е. Влудяващо е.

Когато попиташ някого дали ще прекара с теб вечерта в 10,00 сутринта, с уточнението, че ако е ангажиран, просто трябва да ти го сподели, за да можеш да си подредиш вечерта, а той се сети да ти отговори в 18.00 вечерта, не е приятно.

Затова бъдете откровени. Любовта не понася премълчаване. Нито сексвръзките. Добре е отношенията да бъдат честни и открити, ако не искаме да се мъчим с догадки и да си губим времето.

Честността е необходимо условие както за дамите, така и за мъжете. Какъв е смисълът да се лъжете, когато картите са сложени на масата и знаете какво искате. Ако не знаете, не си играйте със сърцето на другия.

Винаги съм уважавала хората, които могат да поемат отговорност и да бъдат открити. Да застанат зад това, което правят и да знаят какво искат от живота.

Той е твърде кратък, за да го запълваме с безсмислени обещания и премълчавания. Да изпитваме вина или да стоим и да чакаме нещо да се случи.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.