Новини

Имате връзка с женен мъж?

За това, уви, винаги се разбира късно – вече сте хлътнали до уши и си мислите, че той е единственият на този свят
Как тогава да се откажете? Дори жена с богат житейски опит би могла да се излъже, ако мъжът демонстрира пред нея, че е без ангажименти. Да не говорим, че липсата на брачна халка изобщо не може да бъде знак, на който да се доверите, тъй като повече от 50 на сто от хората не ги носят по една или друга причина. Пък и въпросната халка се сваля буквално за секунди. Обикновено мъжът, който е скрил, че е женен, все в един момент ще го признае. Но ще го направи по начин, че все едно съпругата му е някаква далечна роднина, свряна в някой град, просто един неодушевен предмет, който за него е само бреме и досаден ангажимент. Проблемът е налице обаче, когато разберете за съществуването на г-жа Х, но ви е трудно да се откажете от г-н Х и да го пратите по дяволите!
Отворете очи за реалността
Научете се да наричате нещата с истинските им имена. Когато той ви каже, че не може да дойде на театър или кино с вас, защото трябва да отиде да поправи оградата на тъщата си, вие го съжалявате. Обаче ако ви каже, че всъщност отива с жена си и техни приятели на вилата им, ще побеснеете и ще му вдигнете скандал, нали?
На него му е удобно да представя пред вас съпругата си като някакво чудовище, което просто се грижи добре за къщата и децата, но него само го тормози. И което той изобщо, ама изобщо не обича! На вас удобно ли ви е това положение на нещата? Не би трябвало, защото знаете, но не искате да признаете, че това чудовище всъщност заема своето законно място в живота на вашия любим г-н Х. Почти сигурно е, че той няма да ви предложи да станете новата г-жа Х, защото и със старата му е добре. Така става в 99 на сто от случаите, когато женен мъж си позволи извънбрачна авантюра. Пък и вие сами ще се убедите – ако в рамките на 5-6 месеца от връзката ви той не каже на съпругата си и не внесе молба за развод в съда, забравете го! Но ако дори и тогава ви е трудно да кажете “Край!”, потърсете помощ – първо от приятелка, после от специалист. За да се спасите, докато още можете. Има и нещо друго – откъде сте сигурни, че и с вас няма да постъпи така, както с настоящата си съпруга? Не сте, нали?
Без вина виновни
Ако все пак се случи, че той ви зареже, не се тръшкайте. И не се оплаквайте на всичките си приятелки какъв подлец е излязъл. От момента, в който сте разбрали, че вашият принц вече си има друга принцеса, е трябвало да си дадете сметка, че играете нечестно. И че ако има наранени в историята, то  и вие сте виновни. Защото в едно не чак толкова далечно минало за поведението ви щяха да ви заклеймят публично. Представете си как страда другата, онова чудовище, което сте си мечтали просто да изчезне, за да не пречи на вашето щастие. Сигурно много го обича, за да се унижава така. Сигурно и за нея е толкова важен, колкото и за вас. В случая този, който трябва да бъде наказан, е той. Опитайте се да го погледнете отстрани – как може да обичате и уважавате мъж, който зарязва невръстно дете и съпруга, за да се отдаде на удоволствия с вас или с някоя друга?
Тази връзка ви вреди!
Дори и да не усещате пораженията на момента, то след време ще разберете, че жененият г-н Х ви е нанесъл тежка душевна травма. Колкото и да ви е превъзнасял, да ви е свалял звезди, да ви е слагал корони, то вие винаги сте имали усещането, че сте номер 2. А от това боли, дори и да не го признавате. Болката си стои дълбоко в душата ви и един ден ще иска да излезе оттам. Дано имате късмета да срещнете някой истински мъж, който да е търпелив и наистина влюбен, за да ви излекува.

Може също да харесате...

1 коментар

  1. гоаоа казва:

    ей каква зарязана съпруга е авторката ,пълни глупости

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.