Споделено,Щастливи заедно

Как да познаем истинската любов?

Дори да сте безумно влюбени в момента, можете ли да твърдите със сигурност, че това е правилният човек за вас? Психолозите ни предлагат 5 критерия, по които можете да се опитате да познаете, че това е „вашият“ човек.

1. Винаги се наслаждавате на компанията му и на общуването с него. Смеете се, шегувате се, чувствате, че сте попаднали в състояние на вечен транс, на щастие, което ще продължи цял живот. Чакате с нетърпение срещата си него, въпреки че се понавате отдавна.
2. Имате общи цели и убеждения. Ако искате да създадете дълбока и дълга връзка, трябва да бъдете съвместими като характери. Ако имате различни приоритети, трудно ще останете заедно дълго време.
3. Подкрепяте се и се доверявате един на друг. За да се радвате на дълго любовно щастие, трябва да се научите да се доверявате. Това означава, че можете да разчитате на човека до вас и в болест, и в здраве, в богатство и в бедност, независимо дали сте положили подпис или не. Да искате да разделите и споделите с него всичко – и хубавото, и лошото. Да му разкриете най-съкровените си тайни.
4. Помните важните дати. Първата ви среща, първата целувка, както и всички онези първи и важни неща, които сте правили заедно. Ако и двамата ги помните, означава, че и двамата сте влюбени и сериозно увлечени.
5. В отношенията ви няма място за драми. Ако при конфликт, успявате да се справите със зрели и спокойни методи – изслушвате се, извинявате се, ако сте сбъркали, признавате грешките си, то това е любов.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.