мъжките думи
Щастливи заедно

Какво има предвид той, когато казва…

Чудите се какво се крие зад думите на вашия мъж или приятел понякога, зад комплиментите и въпросите.

Дали са само празни думи, малки лъжи, просто има нужда за момента от вас или говори истината? Ето ви превода на някои фрази според психолозите:

“Познаваме ли се?” – Той или наистина се е объркал, или ви подлага на бърз тест, чийто въпрос е „И вие ли търсите бърз флирт? Готова ли сте да започнете разговор?”

“Изглеждаш добре” – Чакал ли ви е до този момент? Тогава това може да означава само едно: “Най-после! Добре, че си готова, за да не закъснеем!”

“Ммм, не съм ял това преди…!” Мъжете рядко са склонни да експериментират с това, което набождат на вилицата си. Голяма е възможността тази реплика в главата му да има продължение… „и никога не искам да го опитвам”.

двойка

“Трябва да поговорим” – Това е рядко изричана от мъжете реплика. Но когато бъде произнесена, можете да бъдете стопроцентово сигурна, че зад нея се крие: “Ядосан съм ти”.

“Ще ти се обадя” – Във всички случаи означава, че той още не е сигурен дали и колко бързо иска да ви види. Има нужда от време за размишление. Не настоявайте, защото няма да спечелите нищо от една насила обещана среща.

“Още една чаша? Или по-добре да тръгваме?” – Търпението му се е изпарило и има предвид само едно: “Искам да бъда насаме с теб…”

“Обичам те!” – Зависи кога ще го каже. След като сте му отворили вратата с най-старата си тениска, когато сте негримирана и несресана? Тогава наистина го мисли! Ако го каже пред приятелите си – това е истинска клетва за любов! Изрече ли го след като се познавате от дълго време, това че не бърза, е особено добър знак. Той знае, че тези две думи променят много неща. Изтърве ли го след скандал между вас и то с леко доловима паника в гласа, тогава най-вероятно означава: Страхувам се да не те загубя!

“Сама ли си тук?” – Може и да казва: “Не съм тук, за да си губя времето. Спешно имам нужда от някой до себе си”.

“Харесвам усмивката ти!” – Любезно казано, означава, не съм тип за дискутиране на проблеми, остави ме на мира с психологическия стрес.

“Искаш да отидеш на фризьор? Защо?” – Това е огромен комплимент и той означава: “Харесвам те каквато си. Не се променяй”.

“Аз ще платя” – Останете спокойна! Има хора, които просто смятат за любезно да поемат сметката.

“Стресиран съм”  – Ясен начин да каже, че иска всеки да с ходи у тях. „Разбирам те” – Внимание! Мже би има в предвид: “Имам нужда от теб, за да ми плащаш сметките”, или “Имам нужда от някой, който да ми чисти в къщи”.

“Днес нямам време” – Тогава повярвайте – ако не си измисля, няма тайни!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.