мъжките думи
Любопитно,Щастливи заедно

Какво има предвид той, когато казва…

Чудите се какво се крие зад думите на вашия мъж или приятел понякога, зад комплиментите и въпросите.

Дали са само празни думи, малки лъжи, просто има нужда за момента от вас или говори истината? Ето ви превода на някои фрази според психолозите:

“Познаваме ли се?” – Той или наистина се е объркал, или ви подлага на бърз тест, чийто въпрос е „И вие ли търсите бърз флирт? Готова ли сте да започнете разговор?”

“Изглеждаш добре” – Чакал ли ви е до този момент? Тогава това може да означава само едно: “Най-после! Добре, че си готова, за да не закъснеем!”

“Ммм, не съм ял това преди…!” Мъжете рядко са склонни да експериментират с това, което набождат на вилицата си. Голяма е възможността тази реплика в главата му да има продължение… „и никога не искам да го опитвам”.

двойка

“Трябва да поговорим” – Това е рядко изричана от мъжете реплика. Но когато бъде произнесена, можете да бъдете стопроцентово сигурна, че зад нея се крие: “Ядосан съм ти”.

“Ще ти се обадя” – Във всички случаи означава, че той още не е сигурен дали и колко бързо иска да ви види. Има нужда от време за размишление. Не настоявайте, защото няма да спечелите нищо от една насила обещана среща.

“Още една чаша? Или по-добре да тръгваме?” – Търпението му се е изпарило и има предвид само едно: “Искам да бъда насаме с теб…”

“Обичам те!” – Зависи кога ще го каже. След като сте му отворили вратата с най-старата си тениска, когато сте негримирана и несресана? Тогава наистина го мисли! Ако го каже пред приятелите си – това е истинска клетва за любов! Изрече ли го след като се познавате от дълго време, това че не бърза, е особено добър знак. Той знае, че тези две думи променят много неща. Изтърве ли го след скандал между вас и то с леко доловима паника в гласа, тогава най-вероятно означава: Страхувам се да не те загубя!

“Сама ли си тук?” – Може и да казва: “Не съм тук, за да си губя времето. Спешно имам нужда от някой до себе си”.

“Харесвам усмивката ти!” – Любезно казано, означава, не съм тип за дискутиране на проблеми, остави ме на мира с психологическия стрес.

“Искаш да отидеш на фризьор? Защо?” – Това е огромен комплимент и той означава: “Харесвам те каквато си. Не се променяй”.

“Аз ще платя” – Останете спокойна! Има хора, които просто смятат за любезно да поемат сметката.

“Стресиран съм”  – Ясен начин да каже, че иска всеки да с ходи у тях. „Разбирам те” – Внимание! Мже би има в предвид: “Имам нужда от теб, за да ми плащаш сметките”, или “Имам нужда от някой, който да ми чисти в къщи”.

“Днес нямам време” – Тогава повярвайте – ако не си измисля, няма тайни!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.